Procés participatiu sobre el servei de recollida de residus i neteja a El Prat

03/01/2017 - 08:17

L'any 2017 es renovarà la contracta de recollida selectiva de residus i neteja viària de El Prat de Llobregat. Per això, des de l'Ajuntament del Prat de Llobregat inicia un procés de participació ciutadana per saber què en pensa la ciutadania del servei actual. 

Per fer-ho, només cal seleccionar la icona Neteja o Recollida del web i omplir la fitxa amb les dades bàsiques que es demanen, explicant la proposta. Es poden omplir tantes fitxes com es vulgui: com més participació, millor servei.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament instal·la malles dissenyades per retenir els residus sòlids que s’aboquen de forma inadequada als lavabos i al terra dels carrers. D’aquesta manera, s’evitarà que acabin abocant al medi natural i finalment al mar. També s'evita que aquests sòlids puguin afectar els sistemes de bombament existents cap els col·lectors, interceptors i la depuradora.

Article

Sant Just Desvern redueix en un 30% la quantitat de fracció resta generada a les llars, a través d’un programa individualitzat de sensibilització per a la millora de la gestió de residus i els contenidors intel·ligents. 

Es confirma el resultat positiu de la primera prova pilot a l’Estat Espanyol del projecte LIFE REthinkWASTE juntament amb els contenidors intel·ligents.

La ciutadania valora favorablement la implementació del model GxC (Generació per Coneixement) de comunicació bidireccional mitjançant missatgeria mòbil.

Article

Dijous 31 de març s'ha presentat a la plaça de la Vila la nova campanya de recollida de voluminosos 'El carrer no és un traster'. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa, que han explicat com funciona el nou servei de recollida de mobles i trastos vells. Aquest incorpora millores per assegurar la correcta recollida de residus i el seu posterior reciclatge.

Butlletí