Procés participatiu sobre el servei de recollida de residus i neteja a El Prat

03/01/2017 - 08:17

L'any 2017 es renovarà la contracta de recollida selectiva de residus i neteja viària de El Prat de Llobregat. Per això, des de l'Ajuntament del Prat de Llobregat inicia un procés de participació ciutadana per saber què en pensa la ciutadania del servei actual. 

Per fer-ho, només cal seleccionar la icona Neteja o Recollida del web i omplir la fitxa amb les dades bàsiques que es demanen, explicant la proposta. Es poden omplir tantes fitxes com es vulgui: com més participació, millor servei.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Una proposta organitzada pel Ribera, amb la col·laboració de la Fundació Rubricatus i del grup "A tota màquina".

Article

La flota municipal de cotxes elèctrics compartits suma 4 nous vehicles, un d'ells, una furgoneta. El servei de transport públic compartit ha suposat l'estalvi de 9 tones d’emissions de CO2 en els gairebé 4.000 desplaçaments que s’han realitzat durant els primers 10 mesos de funcionament.​

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Butlletí