Porqueres recicla el 83% dels residus durant els tres primers mesos de l'aplicació de la recollida porta a porta

31/05/2018 - 08:08

Els nivells de reciclatge de Porqueres han crescut exponencialment després dels primers tres mesos de l’aplicació del model de recollida porta a porta.

Durant aquests primers noranta dies de servei el percentatge de recollida selectiva arriba al 83%, sense tenir en compte la minideixalleria. Aquesta és una xifra que supera el doble del que es reciclava abans del porta a porta, quan el percentatge se situava al 35%. Amb aquestes xifres a la mà, des del consistori estan molt satisfets dels resultats que estan obtenint.

D’altra banda, les obres a la minideixalleria ja estan enllestides i funciona amb normalitat. Recordem que els treballs han consistit en una ampliació de les instal·lacions per poder oferir un millor servei.

Els usuaris poden portar-hi els residus que no són ni envasos de plàstic, ni paper ni orgànica, que ja es recullen a les llars. També s’hi poden llençar residus especials com les càpsules de cafè, elements que no se sàpiguen on van i s’hi poden portar, d’emergència, les escombraries en cas que no es pugui esperar al dia que passa el camió per casa. A més, també és un punt de recollida de bosses de compostable. Pel que fa a l’horari, la minideixalleria està oberta de dilluns a divendres durant les tardes, i el dissabte al matí.


 

Categories: 
Municipis: 
Pla de l'Estany

Relacionats

Article

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà col·loca càmeres a les deixalleries i les àrees d'emergència de Santa Coloma de Queralt, Sarral, l'Espluga de Francolí, Vilaverd i Montblanc.

Article

L’Ajuntament de Seva i l'àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana reparteixen 1.700 nous cubells amb xips per afavorir els bons resultats de la recollida de residus porta a porta.

Article
Foto: ACN

Foto: ACN

El Consell Comarcal de la Selva presenta els resultats del nou sistema de recollida de residus porta a porta als municipis d’Amer, Riudarenes, Santa Coloma de Farners i Sant Julià de Llor i Bonmatí

Butlletí