Parets LED'S Go!

Font: Ajuntament de Parets del Vallès i TV Parets

27/01/2023 - 17:26

Parets presenta la campanya per renovar l’enllumenat públic ‘Parets LED'S Go!’

L’acte s’ha fet a la plaça de Josep Marcer, i significarà una millora de l’eficiència energètica, la reducció de la contaminació i un estalvi econòmic anual de 56.338 euros

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha presentat la campanya per renovar l’enllumenat públic del municipi dins el projecte Parets LED'S Go! per millorar l’eficiència energètica, reduir la contaminació i aconseguir un estalvi econòmic pel municipi. L’acte de presentació de la campanya s’ha fet a la plaça de Josep Marcer, un dels espais del poble on s’iniciarà la primera fase del projecte, i ha anat a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que “es tracta de l’inici d’un projecte per anar renovant tota la il·luminació dels carrers per aconseguir un estalvi energètic i una millora mediambiental. La campanya que presentem avui es tracta d’una primera fase on es renovaran 668 fanals de l’Eixample. L’objectiu final és aconseguir més eficiència energètica, reduir la contaminació i al mateix temps assolir un estalvi econòmic, que en aquest cas supera als 56.000 euros. Per tant, l’aposta que fem des de l’Ajuntament de Parets és un cop més per la millora de l’eficiència energètica, juntament amb l’aposta per les energies renovables, entre altres mesures”.

En aquest sentit, la campanya Parets LED'S Go! suposarà un estalvi energètic de l’enllumenat públic municipal del 70,95%, que, per altra banda, representa un estalvi econòmic de 56.338 euros anuals. La primera fase del projecte es durà a terme al Barri de l’Eixample i en total, es renovaran 668 llums de fanals per un enllumenat de tecnologia led més eficient, més resistent i menys contaminant. A banda de la millora de l’eficiència energètica, una de les apostes de l’Ajuntament en aquest àmbit és la potenciació de les energies renovables. 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalParets

Relacionats

Article

Entre els mesos d'abril i juliol, s'han substituit 2.015 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED a Castelldefels. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any​

Article

Una desena d’equipaments de Parets han participat en la 8a edició del projecte per l’estalvi energètic ‘Marató RE-M de l’Energia’.

Notícia

L’objectiu és millorar l'eficiència energètica i la reducció de consum de l'enllumenat públic.

Butlletí