Obre a Manlleu una botiga d'articles de segona mà gestionada per la Fundació Areté

14/05/2024 - 12:00

Al local, situat al carrer Arnald de Corcó, s'hi vendran mobles, llibres o articles de decoració, entre d'altres

Aquest dimarts a la tarda es va presentar una nova botiga d’articles de segona mà, situada al carrer Arnald de Corcó, 69, de Manlleu, gestionada per la Fundació Areté.

Els articles que s’hi vendran, com mobles, parament de la llar, llibres o mobiliari infantil, entre d’altres, arribaran a l’establiment provinent de la recollida que Areté fa a domicili o bé de donacions directes de la ciutadania, amb l’objectiu de “promoure un consum més responsable i sensibilitzar vers la reutilització com a model de consum més sostenible”, com va assegurar Gerard Sancho, president de l’entitat. Gràcies a l’obertura d’aquesta botiga s’han contractat tres persones de Manlleu amb problemes de salut mental, donant així oportunitats laborals a aquest col·lectiu.

L’alcalde de Manlleu, Arnau Rovira, va dir durant la presentació de la botiga que “l’establiment té un valor afegit, l’entitat promotora és Areté, entitat amb qui des de l’ajuntament col·laborem assíduament i que dona oportunitats laborals a persones amb problemes de salut mental”.

 


 

Categories: 
Municipis: 
OsonaManlleu

Relacionats

Article

Nou de cada deu veïns participen en el balanç del primer any des de la implantació de la recollida selectiva porta a porta a Manlleu.

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Notícia

Abandonar deixalles a la via pública o en espais no habilitats serà sancionat amb 750 euros de multa i, addicionalment, el cost de l'operatiu per identificar la persona infractora

Butlletí