Obert el període d'inscripcions al Let's Clean Up Europe 2021

Let's Clean Up Europe! se celebrarà del 7 al 9 de maig de 2021
03/03/2021 - 12:43

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La pròxima 8a edició de la campanya Let's Clean Up Europe! se celebrarà del 7 al 9 de maig de 2021.

En la darrera edició, a Catalunya vam tenir 160 accions de neteja organitzades per part d’associacions, escoles, empreses, administracions... en espais naturals.

Si voleu organitzar una acció de neteja obrim el període d’inscripció de l’1 al 31 de març de 2021, si voleu participar com a voluntari a una acció de neteja inscrita podreu consultar l'agenda d'activitats a partir del mes d’abril 2021.

Informació, material i altres recursos

Inscripció d'accions 
 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Tres barcelonines i barcelonins ben coneguts i molt compromesos amb la sostenibilitat fan per a nosaltres una autèntica autòpsia de residus.

Article

"Fes-ho tu mateix" és una websèrie per aprendre a reduir els residus, de nou maneres diferents. Durant l'estrena en directe per Youtube comptarà amb XAT EN DIRECTE amb els i les protagonistes dels vídeos, per respondre les vostres preguntes!

Butlletí