Obert el període d'inscripcions al Let's Clean Up Europe 2021

Let's Clean Up Europe! se celebrarà del 7 al 9 de maig de 2021
03/03/2021 - 12:43

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La pròxima 8a edició de la campanya Let's Clean Up Europe! se celebrarà del 7 al 9 de maig de 2021.

En la darrera edició, a Catalunya vam tenir 160 accions de neteja organitzades per part d’associacions, escoles, empreses, administracions... en espais naturals.

Si voleu organitzar una acció de neteja obrim el període d’inscripció de l’1 al 31 de març de 2021, si voleu participar com a voluntari a una acció de neteja inscrita podreu consultar l'agenda d'activitats a partir del mes d’abril 2021.

Informació, material i altres recursos

Inscripció d'accions 
 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Entre el 6 i el 8 de maig se celebra la novena edició de la iniciativa europea Let’s Clean Up Europe! per sensibilitzar la ciutadania sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el  comportament dels ciutadans a través de l’organització d’accions de neteja voluntària en espais naturals com ara boscos, platges, rius o rieres.

Acte
06/05/2022 - 00:00

Butlletí