Nous vehicles híbrids per a la Xarxa Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

14/03/2020 - 09:00

La Diputació de Barcelona ha incorporat 11 nous cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Xarxa de Parcs Naturals, que substituiran altres 11 vehicles més vells i contaminants que estaven en servei.

Es tracta de vehicles SUV Kia Niro Híbrid automàtics. Els vehicles han estat presentats aquest dimecres pel diputat de Mobilitat, Espais Naturals  Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín, al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.

El diputat Tarín ha destacat el pla de renovació que s’està realitzant al conjunt de la flota de vehicles que donen servei al conjunt dels 12 espais naturals inclosos a la xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Actualment, la flota està integrada per un total de 107 vehicles, dels quals 14 son vehicles híbrids i tres son vehicles elèctrics.

La renovació total de la flota de vehicles de parcs es realitzarà per etapes, fins aconseguir que la seva totalitat estigui formada per vehicles híbrids i elèctrics, i contribuir a la reducció d’emissions de CO2.


 

Relacionats

Article

El 7 de maig del 2020 s'han complert 40 anys de la creació dels serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona

Article

L’any 2006 la Diputació de Barcelona va promoure el Pla d’optimització de recursos, que es planteja com un instrument per a fer avançar la corporació cap a una distribució més sostenible dels seus recursos. Aquest objectiu no només aborda el terreny material i quantitatiu, sinó que vol provocar un canvi progressiu en la cultura organitzativa amb la finalitat de prestar serveis públics de més qualitat.

Article

L’AMB va lliurar els premis Bicimpuls 2019 en la seva segona edició. Amb aquests premis reconeixem les entitats amb projectes que fomenten l’ús de la bicicleta a la metròpolis de Barcelona.

Butlletí