Nous vehicles híbrids per a la Xarxa Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

14/03/2020 - 09:00

La Diputació de Barcelona ha incorporat 11 nous cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Xarxa de Parcs Naturals, que substituiran altres 11 vehicles més vells i contaminants que estaven en servei.

Es tracta de vehicles SUV Kia Niro Híbrid automàtics. Els vehicles han estat presentats aquest dimecres pel diputat de Mobilitat, Espais Naturals  Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín, al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.

El diputat Tarín ha destacat el pla de renovació que s’està realitzant al conjunt de la flota de vehicles que donen servei al conjunt dels 12 espais naturals inclosos a la xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Actualment, la flota està integrada per un total de 107 vehicles, dels quals 14 son vehicles híbrids i tres son vehicles elèctrics.

La renovació total de la flota de vehicles de parcs es realitzarà per etapes, fins aconseguir que la seva totalitat estigui formada per vehicles híbrids i elèctrics, i contribuir a la reducció d’emissions de CO2.


 

Relacionats

Article

L’AMB va lliurar els premis Bicimpuls 2019 en la seva segona edició. Amb aquests premis reconeixem les entitats amb projectes que fomenten l’ús de la bicicleta a la metròpolis de Barcelona.

Article

L'Agrupació de Defensa Forestal de Matadepera i la Federació d'ADF del Penedès Garraf guanyen els Premis de Prevenció d'Incendis Forestals 2019 de la Diputació de Barcelona

Article
Impulsat i subvencionat per la Diputació de Barcelona

Comencen el projectes diverses escoles de municipis com Castellví de Rosanes, Sant Fruitós de Bages i Santa Perpètua de Mogoda

Butlletí