Nous cartells per a l'educació ambiental a Premià de Mar

Font: Ajuntament de Premià de Mar
31/03/2016 - 08:32

Diversos arbres de Premià de Mar compten des de fa uns dies amb uns nous escocells formats per petits jardins naturals que van acompanyats d’uns cartells amb informació ambiental.

 

La iniciativa forma part del projecte iniciat des de la regidoria de medi ambient amb  la voluntat d’afavorir l’equilibri natural a través de diversos espais verds i, alhora, incidir en l’educació ambiental de la ciutadania amb diversos cartells explicatius.

Paral·lelament, l’Ajuntament continua treballant en l’esporga d’arbres ecològica basada en l’aplicació de tècniques de mínima intromissió segons les tipologies d’espècies, mida dels exemplars arboris, elements urbans o edificacions properes. Com a part d’aquests treballs i per mantenir l’equilibri forestal, s’està fent una substitució o tala d’alguns arbres que presentaven risc de seguretat a causa de la seva ubicació o de problemes de salut que podien derivar en trencaments de branques o caigudes.

Cal recordar que a primers de març van començar els treballs per a la creació del primer corredor biològic de la vila, un  projecte pioner a la comarca que constarà d’un circuit format per zones verdes naturalitzades i petits ecosistemes que enllaçarà diverses places i carrers.


 

Municipis: 
MaresmePremià de Mar

Relacionats

Article

Prop de 500 alumnes han pres part en 11 projectes participatius

Article

Les últimes setmanes s'estan realitzant a Tiana una sèrie de diferents accions coordinades dins la campanya “Desbordes o aportes?” que preten conscienciar als veïns i veïnes que tenen comportaments incívics, de la problemàtica d’abocar bosses amb residus barrejats al costat dels contenidors dintre de les papereres del carrer.

Article

Afavorir la presència de la flora i fauna que ens envolta a través d’actuacions de seguiment i difusió. Aquest és un dels objectius principals de Pla de Millora de la Biodiversitat dels parcs i platges metropolitans que l’AMB està elaborant.

Butlletí