Nous cartells per a l'educació ambiental a Premià de Mar

Font: Ajuntament de Premià de Mar
31/03/2016 - 08:32

Diversos arbres de Premià de Mar compten des de fa uns dies amb uns nous escocells formats per petits jardins naturals que van acompanyats d’uns cartells amb informació ambiental.

 

La iniciativa forma part del projecte iniciat des de la regidoria de medi ambient amb  la voluntat d’afavorir l’equilibri natural a través de diversos espais verds i, alhora, incidir en l’educació ambiental de la ciutadania amb diversos cartells explicatius.

Paral·lelament, l’Ajuntament continua treballant en l’esporga d’arbres ecològica basada en l’aplicació de tècniques de mínima intromissió segons les tipologies d’espècies, mida dels exemplars arboris, elements urbans o edificacions properes. Com a part d’aquests treballs i per mantenir l’equilibri forestal, s’està fent una substitució o tala d’alguns arbres que presentaven risc de seguretat a causa de la seva ubicació o de problemes de salut que podien derivar en trencaments de branques o caigudes.

Cal recordar que a primers de març van començar els treballs per a la creació del primer corredor biològic de la vila, un  projecte pioner a la comarca que constarà d’un circuit format per zones verdes naturalitzades i petits ecosistemes que enllaçarà diverses places i carrers.


 

Municipis: 
MaresmePremià de Mar

Relacionats

Article

Prop de 500 alumnes han pres part en 11 projectes participatius

Article

En aquests moments hi ha 49 caixes niu instal·lades a diversos sectors de la ciutat. Un informe de l’Ajuntament de Manresa n’ha constatat l’ocupació de 27 durant aquest 2019. El projecte de caixes niu va arrencar l’any 2017 i té l’objectiu d’afavorir la reproducció d’espècies d’ocells insectívors per combatre la processionària a la ciutat de Manresa

Article

El pantà de la Foixarda s’ha convertit en un espai de biodiversitat urbà a Barcelona. Situat en una antiga pedrera de Montjuïc, té més de 100 anys d’història i s’ha convertit en un hàbitat idoni perquè s’hi instal·lin les 23 espècies actuals d’aus i vuit de ratpenats: una xifra molt poc habitual a la ciutat.

Butlletí