Nou servei de punts mòbils de petites reparacions a Montcada i Reixac

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac

14/09/2023 - 12:15

L’acció la gestiona Andròmines en conveni amb l’Ajuntament i consistirà en tallers itinerants per arranjar petits electrodomèstics i dispositius electrònics.

Montcada i Reixac comptarà a partir d’aquest mes de setembre amb un nou servei, els punts mòbils de petites reparacions, que s’oferiran diversos dies dels mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Aquest dispositiu forma part de les millores que l’entitat Andròmines va presentar per a l’adjudicació del servei municipal de gestió del servei públic de deixalleria.

El punt de reparació petits electrodomèstics s’oferirà el primer dimecres de cada mes –a excepció del 6 de desembre– al mercat ambulant del Pla d’en Coll, de 10 a 13 h; i el segon dimarts de cada mes, al mercat de marxants de Can Sant Joan, també de 10 a 13 h. A les visites al mercat del centre hi anirà també l’EcoTruck, la unitat mòbil d’educació ambiental de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

D’altra banda, un cop al mes, els dies 22 de setembre, 20 d’octubre, 24 de novembre i 22 de desembre, funcionarà el punt de reparació d’ordinadors, tauletes i telèfons mòbils, a la plaça de l’Església, de 10 a 13 h. Al llarg d’aquests quatre mesos també hi haurà altres accions, com el taller Preciós plàstic, un d’intercanvi de disfresses, accions sobre prevenció de residus i intercanvi de joguines.

 

 


 

Municipis: 
Vallès OccidentalMontcada i Reixac
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Consistori ofereix una gamma completa de paraments de taula reutilitzables adaptats a les dimensions de cada celebració

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Butlletí