Nou programa d’activitats primavera i estiu al Centre Ecometròpoli

10/02/2017 - 13:55

Amb una proposta familiar, educativa i d’oci per donar a conèixer la nanociència, que es farà diumenge, dia 17 (11.30), comença la nova temporada a l'Ecometròpoli.

 

L’oferta d’enguany d’aquest equipament destinat a compartir coneixements sobre la biodiversitat, a donar a conèixer l’entorn natural i a fomentar els valors de protecció de la natura i de la sostenibilitat urbana, recull disset propostes diferents que, fins a l’11 de juny, es faran sobretot els diumenges o els caps de setmana.

La pesca científica de peixos al riu Besòs (12 de març), la jornada d’anellament d’aus (9 d’abril), el matí de fotografia de natura pel parc de la Serralada de Marina (6 de maig), el paper de les papallones en els ecosistemes (28 de maig), el paper dels insectes (22 d’abril) o la segona Festa del Medi Ambient (11 de juny) són algunes de les ofertes del programa que s’adreça a totes les edats.

Ecometropoli és el centre d'educació ambiental de la Santa Coloma de Gramenet dedicat a compartir coneixements i a fomentar els valors de cura de la natura i de la sostenibilitat urbana. Ubicat al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera (c.Prat de la Riba, 171), i amb un espai cobert de més de 1000 m2, l'objectiu del centre és sensibilitzar a la població colomenca i metropolitana de totes les edats sobre la importància de protegir el medi ambient i difondre la biodiversitat de l'entorn natural de la ciutat.

El centre compta amb una exposició permanent dedicada als diferents ecosistemes de la Serralada de la Marina, un aquari amb els peixos del riu Besòs i diferents espais dedicats a l'educació i la recerca mediambiental. Vinculat al centre, el recinte també incorpora un parc mobilitat sostenible i educació viària amb activitats i tallers per tots els nens i nenes de la ciutat.

El programa complet el trobareu en els propers dies en aquest web on podreu consultar les ofertes i fer les inscripcions que calguin, com el taller del proper diumenge. Més informació, al 618 007 230.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsSanta Coloma de Gramenet

Relacionats

Article

Els i les alumnes de l’Escola fan un receptari adreçat a les persones usuàries del Programa d’aliments solidaris. Un total de deu alumnes d’entre 16 i 29 anys de la Casa d’oficis treballen en unes fitxes per elaborar menús que evitin el malbaratament alimentari.

Article

El programa Escoles + Sostenibles ha organitzat durant el curs escolar 2020-2021 diferents activitats amb 358 escoles de la ciutat per celebrar el seu vintè aniversari i la tasca desenvolupada per promoure la sostenibilitat des de l’educació. En la cloenda del curs, celebrada en línia, hi han participat més de mil alumnes d’una cinquantena de centres i s’ha fet un repàs de les diferents iniciatives sostenibles impulsades per diferents escoles.

Article

En línia amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides per fer front a l’emergència climàtica El pla fixa accions i impulsa l’educació i la conscienciació del conjunt de la ciutadania per avançar cap a un futur més sostenible i respectuós amb l’entorn i les persones

Butlletí