Nou programa d’activitats primavera i estiu al Centre Ecometròpoli

10/02/2017 - 13:55

Amb una proposta familiar, educativa i d’oci per donar a conèixer la nanociència, que es farà diumenge, dia 17 (11.30), comença la nova temporada a l'Ecometròpoli.

 

L’oferta d’enguany d’aquest equipament destinat a compartir coneixements sobre la biodiversitat, a donar a conèixer l’entorn natural i a fomentar els valors de protecció de la natura i de la sostenibilitat urbana, recull disset propostes diferents que, fins a l’11 de juny, es faran sobretot els diumenges o els caps de setmana.

La pesca científica de peixos al riu Besòs (12 de març), la jornada d’anellament d’aus (9 d’abril), el matí de fotografia de natura pel parc de la Serralada de Marina (6 de maig), el paper de les papallones en els ecosistemes (28 de maig), el paper dels insectes (22 d’abril) o la segona Festa del Medi Ambient (11 de juny) són algunes de les ofertes del programa que s’adreça a totes les edats.

Ecometropoli és el centre d'educació ambiental de la Santa Coloma de Gramenet dedicat a compartir coneixements i a fomentar els valors de cura de la natura i de la sostenibilitat urbana. Ubicat al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera (c.Prat de la Riba, 171), i amb un espai cobert de més de 1000 m2, l'objectiu del centre és sensibilitzar a la població colomenca i metropolitana de totes les edats sobre la importància de protegir el medi ambient i difondre la biodiversitat de l'entorn natural de la ciutat.

El centre compta amb una exposició permanent dedicada als diferents ecosistemes de la Serralada de la Marina, un aquari amb els peixos del riu Besòs i diferents espais dedicats a l'educació i la recerca mediambiental. Vinculat al centre, el recinte també incorpora un parc mobilitat sostenible i educació viària amb activitats i tallers per tots els nens i nenes de la ciutat.

El programa complet el trobareu en els propers dies en aquest web on podreu consultar les ofertes i fer les inscripcions que calguin, com el taller del proper diumenge. Més informació, al 618 007 230.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsSanta Coloma de Gramenet

Relacionats

Article

Des del programa LH Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat té noves eines per ajudar a incorporar el medi ambient a les activitats que els centres educatius fan amb als alumnes de manera virtual.

Article

La sessió de treball ha comptat amb la col·laboració de l'AMB, que lidera la lluita per millorar la qualitat de l'aire a la metròpolis, amb mesures com la ZBE Rondes de Barcelona, i que té un ampli bagatge en activitats d'educació ambiental.

Article

Un total d'onze escoles de Barcelona plantaran maduixeres amb l'objectiu de mesurar la contaminació de l’aire a la ciutat. Aquests centres educatius formen part del projecte municipal "Refugis Climàtics a les Escoles", que pretén omplir la ciutat d'espais adaptats a les altes temperatures on la ciutadania s’hi pugui refugiar quan hi hagi pics de calor.

Butlletí