No t'emboliquis!

17/11/2023 - 12:18

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

L'ARC, la Diputació de Barcelona i l'AMB, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, oferim suport i recursos de sensibilització i educació ambiental presencials als ens locals. També posem a la vostra disposició aquest portal interactiu amb els recursos virtuals per a la prevenció de residus i en especial els residus tèxtils per fer servir durant la Setmana i també tot l'any. 

Si no trobeu tots els recursos amagats al portal, feu clic al botó  a cada pantalla per descobrir-los.

En total, el portal recull més de 40 recursos virtuals entre infografies, vídeos, reptes i la websèrie FTM.  

El portal està plantejat no només com un catàleg de recursos sinó com una narració que permet entendre la problemàtica dels envasos i la importància de la prevenció dels residus a mida que anem descobrint el conjunt de recursos (sigui per temes o per tipus d'activitats) i que es pot fer arribar i difondre directament a la ciutadania.

 


 

Relacionats

Notícia

La ciutadania està convidada el cap de setmana, del 10 al 12 de maig, a sumar-se en accions per recollir i comptabilitzar els residus abandonats en el medi. L’Agència de Residus de Catalunya coordina la campanya a casa nostra, en la qual participen 451 entitats de 242 municipis en 38 comarques.

Article
Notícia

Del 18 al 26 de novembre s’organitzen arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La temàtica l’enguany són els envasos amb el lema “no t’emboliquis!”.

Butlletí