Montcada i Reixac col·loca càmeres per detectar i sancionar l’abandonament de voluminosos

08/08/2022 - 10:00

S’han col·locat cinc càmeres de videovigilància en diferents ubicacions del municipi que es posen en funcionament aquesta setmana, amb l’objectiu de continuar lluitant contra les conductes incíviques.

La Regidoria de Serveis Municipals i Espai Públic el passat mes de juny va instal·lar cinc càmeres de videovigilància en diferents ubicacions del municipi, tant en zones urbanes com en els afores, amb l’objectiu de continuar lluitant contra les conductes incíviques en relació amb la gestió dels residus i l’abandonament de voluminosos, ja sigui fora o dins de les zones habilitades per l’Ajuntament.

Aquestes càmeres intel·ligents, amb detecció automàtica d’objectes abandonats, es van instal·lar en punts del municipi que presenten una quantitat molt elevada d’abandonament de residus, amb l’objectiu de detectar els possibles infractors i iniciar els corresponents procediments sancionadors. Els contenidors amb càmeres estan identificats amb un cartell que mostra que la zona està controlada amb vídeo.
 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalMontcada i Reixac
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’acció la gestiona Andròmines en conveni amb l’Ajuntament i consistirà en tallers itinerants per arranjar petits electrodomèstics i dispositius electrònics.

Article

Una exposició a les minideixalleries parla sobre la generació i la correcta separació dels residus.

Article

La transformació de Vallbona, al districte de Nou Barris de Barcelona, permetrà fer créixer el barri i dinamitzar-lo i mantenir-ne alhora l’esperit de la comunitat.

Butlletí