Monitoratge del vehicle elèctric compartit a Santa Perpètua de Mogoda

Font: AMERC 

31/10/2022 - 08:00

 

 

Des de l'Observatori socioeconòmic de l'Associació de municipis de l'Eix Riera de Caldes (AmeRC) es presenta una nova eina: el panell interactiu de monitoratge de l'ús de vehicle elèctric compartit a Santa Perpètua de Mogoda.  

En aquest panell podeu consultar el nombre d'usuaris que gaudeixen del servei, el nombre de reserves, l'ús mitjà en quilometratge i temps, la distància acumulada i consum del vehicle, així com l'estalvi energètic que n'aporta el seu ús (en litres de combustible i tones de CO2). Totes aquestes dades es poden consultar de manera segmentada per tipus d'usuari i per període temporal (de l'any 2018, moment de la implementació del servei al municipi, fins al darrer trimestre de 2022).


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSanta Perpètua de Mogoda
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Imatge: Diari de Sabadell

Els municipis que conformen l'Eix de la Riera de Caldes han estrenat, amb la col·laboració de la Xarxa d'Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL) i la Diputació de Barcelona, un espai en línia on consultar les dades més significatives sobre el Parc de Vehicles de l'Eix de la Riera de Caldes.

Notícia

La fotolinera està instal·lada a l'aparcament de l'Illa Esportiva i tot i que és el quart punt de recàrrega de vehicles elèctrics del poble, és el primer que té plaques solars.

Notícia
Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Això implica unes 650 multes al mes de mitjana (22 al dia), tot i que el repartiment és molt irregular segons els mesos

Butlletí