Monitoratge del vehicle elèctric compartit a Santa Perpètua de Mogoda

Font: AMERC 

31/10/2022 - 08:00

 

 

Des de l'Observatori socioeconòmic de l'Associació de municipis de l'Eix Riera de Caldes (AmeRC) es presenta una nova eina: el panell interactiu de monitoratge de l'ús de vehicle elèctric compartit a Santa Perpètua de Mogoda.  

En aquest panell podeu consultar el nombre d'usuaris que gaudeixen del servei, el nombre de reserves, l'ús mitjà en quilometratge i temps, la distància acumulada i consum del vehicle, així com l'estalvi energètic que n'aporta el seu ús (en litres de combustible i tones de CO2). Totes aquestes dades es poden consultar de manera segmentada per tipus d'usuari i per període temporal (de l'any 2018, moment de la implementació del servei al municipi, fins al darrer trimestre de 2022).


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSanta Perpètua de Mogoda
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per al període 2023-2028. El PMUS tindrà una vigència de sis anys i planifica un total de 79 actuacions distribuïdes en dotze àmbits.

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

La consulta romandrà oberta al portal de participació ciutadana fins al 13 de març.

Butlletí