Manifest per l'educació ambiental per al desenvolupament sostenible a Europa

17/02/2016 - 20:03

Les associacions i institucions implicades en l'educació ambiental per al desenvolupament sostenible (EADS) han elaborat un manifest amb una sèrie de propostes per tenir una EADS ambiciosa a Europa, atès que els compromisos i les mesures presos en aquest camp pels estats segueixen sent ara per ara massa escassos.

L’educació ambiental per al desenvolupament sostenible (EADS) es molt necessària. Diversos textos oficials europeus i internacionals la reconeixen des de fa temps i conviden els països membres a prendre mesures.

Categories: 

Relacionats

Article

Manresa tornarà a ser capital de la sostenibilitat i enguany ho serà durant més dies. Ecoviure tornarà del 5 al 10 d'octubre, amb jornades professionals de dimarts a divendres i fira-mercat el cap de setmana

Article

La Diputació de Barcelona ha lliurat 87.000 Agendes escolars i 8.000 Calendaris del medi ambient a 143 municipis

Article

Des del Camp d'Aprenentatge del Bages expliquen com treballen l'ODS 17, Aliança pels objectius, conjuntament amb el Consorci del Bages per la Gestió de Residus i la Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia. També aprofiten per llençar el repte per escoles i instituts de treballar en xarxa.

Butlletí