Makedo, recicles o jugues?

Ambientòloga, experta en ecodisseny
07/02/2011 - 00:00

Què sóc? Un sistema de connectors que permet crear noves estructures a partir de la unió de materials de divers origen: des de cartró, paper, plàstic, etc. D'aquesta manera es promou al màxim la creativitat dels més petits (i dels més grans) per crear les pròpies joguines a partir dels materials dels quals disposem a casa, en molts casos residus d'envasos i d'altres.

En quina fase sóc més sostenible? Per què?

-        Concepte: En aquest cas ens trobem davant d'un producte que ha estat concebut des d'un principi per reduir el consum de recursos i per potenciar al màxim l'ús de la imaginació. Sostenibilitat i creativitat en un producte que obre tot un univers de nous objectes únics i divertits.

Tot i que aquest producte estigui dirigit als infants, esdevé una bona opció també per als adults; tant per a aquells que no han renunciat a jugar mai, com per als que poden trobar en aquests connectors una bona manera de construir objectes útils que mai abans havien creat per manca d'eines. Jo en sóc un d'aquests, vosaltres?

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Butlletí