Lleida, reconeguda per la neteja urbana i la gestió de residus

Font: Paeria de Lleida
08/06/2016 - 09:01

L’Ajuntament de Lleida ha obtingut l’escombra de platí en reconeixement als seus serveis de neteja i gestió de residus urbans, en la categoria de ciutats d’entre 100.000 i 250.000 habitants, juntament amb Sant Sebastià i Oviedo.

 

El guardó, concedit per l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS) reconeix la qualitat dels serveis de l’empresa adjudicatària de neteja i, en especial, la seva gestió ambiental i les seves campanyes informatives.

L’acte d’entrega tindrà lloc el proper 16 de juny a Madrid a les 18.30 hores en l’Auditorium del Parque Ferial Juan Carlos I de Madrid, coincidint amb la celebració de la Feria Internacional del Urbanismo y del Medio Ambiente, un esdeveniment centrat principalment en les propostes que empreses i institucions estan desenvolupant per aconseguir ciutats més sostenibles i amb major qualitat de vida.

És la tercera ocasió en què la gestió de la neteja i el tractament de residus que es realitza a Lleida es reconeix a nivell nacional: l’any 2010 la Paeria va rebre l’Escombra de Plata i, el 2014, l’escombra d’Or.


 

Categories: 
Municipis: 
SegriàLleida

Relacionats

Notícia
La campanya solidària es porta a terme a més de 80 ciutats de tot el territori, com Madrid, Sevilla, Barcelona, Santander o Palma de Mallorca.

La iniciativa, organitzada per Ecovidrio, té l’objectiu de sumar esforços davant aquesta malaltia i potenciar el reciclatge d’envasos de vidre

Article

Prop de 200 persones van recollir un quart de tona de residus al Besòs en una jornada de ‘plogging’ que va animar dissabte el Parc Fluvial.

Article

Es contempla l'increment d'un cinquanta per cent les hores que es dediquen a la neteja de les àrees de contenidors

Butlletí