Lleida, reconeguda per la neteja urbana i la gestió de residus

Font: Paeria de Lleida
08/06/2016 - 09:01

L’Ajuntament de Lleida ha obtingut l’escombra de platí en reconeixement als seus serveis de neteja i gestió de residus urbans, en la categoria de ciutats d’entre 100.000 i 250.000 habitants, juntament amb Sant Sebastià i Oviedo.

 

El guardó, concedit per l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS) reconeix la qualitat dels serveis de l’empresa adjudicatària de neteja i, en especial, la seva gestió ambiental i les seves campanyes informatives.

L’acte d’entrega tindrà lloc el proper 16 de juny a Madrid a les 18.30 hores en l’Auditorium del Parque Ferial Juan Carlos I de Madrid, coincidint amb la celebració de la Feria Internacional del Urbanismo y del Medio Ambiente, un esdeveniment centrat principalment en les propostes que empreses i institucions estan desenvolupant per aconseguir ciutats més sostenibles i amb major qualitat de vida.

És la tercera ocasió en què la gestió de la neteja i el tractament de residus que es realitza a Lleida es reconeix a nivell nacional: l’any 2010 la Paeria va rebre l’Escombra de Plata i, el 2014, l’escombra d’Or.


 

Categories: 
Municipis: 
SegriàLleida

Relacionats

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Notícia
La campanya solidària es porta a terme a més de 80 ciutats de tot el territori, com Madrid, Sevilla, Barcelona, Santander o Palma de Mallorca.

La iniciativa, organitzada per Ecovidrio, té l’objectiu de sumar esforços davant aquesta malaltia i potenciar el reciclatge d’envasos de vidre

Article

«La brossa, dins!»: bateria d’accions contra els incívics que deixen les deixalles fora dels contenidors

Butlletí