Lleida, reconeguda per la neteja urbana i la gestió de residus

Font: Paeria de Lleida
08/06/2016 - 09:01

L’Ajuntament de Lleida ha obtingut l’escombra de platí en reconeixement als seus serveis de neteja i gestió de residus urbans, en la categoria de ciutats d’entre 100.000 i 250.000 habitants, juntament amb Sant Sebastià i Oviedo.

 

El guardó, concedit per l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS) reconeix la qualitat dels serveis de l’empresa adjudicatària de neteja i, en especial, la seva gestió ambiental i les seves campanyes informatives.

L’acte d’entrega tindrà lloc el proper 16 de juny a Madrid a les 18.30 hores en l’Auditorium del Parque Ferial Juan Carlos I de Madrid, coincidint amb la celebració de la Feria Internacional del Urbanismo y del Medio Ambiente, un esdeveniment centrat principalment en les propostes que empreses i institucions estan desenvolupant per aconseguir ciutats més sostenibles i amb major qualitat de vida.

És la tercera ocasió en què la gestió de la neteja i el tractament de residus que es realitza a Lleida es reconeix a nivell nacional: l’any 2010 la Paeria va rebre l’Escombra de Plata i, el 2014, l’escombra d’Or.


 

Categories: 
Municipis: 
SegriàLleida

Relacionats

Article

El municipi de la Noguera és un dels primers de Catalunya que subministra llum als veïns amb plaques solars públiques

Article

La Paeria ha posat en marxa el programa “Stop Emergència Climàtica: Estalviar per ajudar”, una iniciativa dirigida als centres escolars de Lleida, per aprendre a estalviar energia i recursos, reflexionar sobre els estils de vida insostenibles, i fomentar l’empatia i la cura mútua, especialment cap a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Article

S'ha avaluat la quantitat d'elements impropis del rebuig orgànic des Castell a Menorca, que per ser aprofitable ha d'estar per sota del 15%​

Butlletí