L'Hora del Planeta 2020. Apaga la llum. Surt al Balcó. Tot anirà bé.

Font: WWF

09/03/2020 - 08:23

El dissabte 28 de març, de 20:30 a 21:30, apaga la llum, surt al balcó.

L'Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d'apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s'ha convertit en la iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del nostre amenaçat Planeta.

28M SURT A EL BALCÓ
Participa en l'acte: "Apaga la llum. Tot anirà bé "i connecta't a l'LIVE de Facebook Hora de l'Planeta a casa

Tot i que en circumstàncies excepcionals, l'Hora de l'Planeta continua en digital i és més necessària que mai. La lluita contra el canvi climàtic i la defensa el planeta no pot aturar ara.

Aquest any, volem enviar un missatge d'esperança i solidaritat i recordar que la salut dels éssers humans està connectada amb la salut de la planeta. Cal aturar la pèrdua de biodiversitat per assegurar la nostra salut i benestar.

Aquest any, començarem transmetent un missatge col·laboratiu d'esperança davant la crisi sanitària global provocada pel COVID-19.

APAGA LA LLUM TOT ANIRÀ BÉ
Aquest serà el missatge que el dissabte 28 de març us demanem que llanceu en codi morse des de finestres i balcons utilitzant la llanterna del vostre telèfon, o una altra que tingueu a casa.

Balcons i finestres s'han convertit en un símbol de la unió en la lluita contra el coronavirus i de connexió amb l'exterior. Per això, des WWF ens hem volgut sumar a aquests moviments dissenyant una acció simbòlica perquè us pugueu unir un any més, aquest cop des de les vostres cases.

A les 20.30 de el 28 de març esperem els vostres espurnes d'esperança en aquest llenguatge universal: el codi morse.

.- .-. .- -. .- / .- .. .- / .- .. ..- - .. / - - - .. - / .. .. / - ... ... -. .-.-.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Acte
23/03/2024 - 20:30
Article

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

Butlletí