L'exemple de Bodegues Torres per lluitar i adaptar-se al canvi climàtic

11/04/2016 - 09:07

Intervenció d'Albert Bel (Miguel Torres S.A) al DIÀLEG | El canvi climàtic i els nostres vins celebrat el 4 de Febrer del 2016 a la Sala d'actes del casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia. Moderació: Maria Josep Picó (periodista) i assessorament científic: Francesc Mauri (meteoròleg)


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Butlletí