L'Escola Montserratina celebra el Dia Mundial de la Bicicleta

Ajuntament de Viladecans
22/04/2016 - 10:23

El Dia Mundial de la Bicicleta ha convertit el pati de l'Escola Montserratina de Viladecans en un circuit. Com a Escola Verda i participant al Pla del Foment de l'Esport ha triat aquesta celebració per promocionar l'ús de la bici com a mitjà sostenible.

També, coincidint pràcticament amb aquesta data l'Àrea Metropolitana ha donat a conèixer que el servei d'aparcament de bicicletes Bicibox a la ciutat va augmentar un 65% el 2015. Les 399 persones usuàries van realitzar 19.000 desplaçaments, la majoria en dies laborables. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el MolletBici, un mòdul d’aparcament per a bicicletes tancat, públic i gratuït amb capacitat per a 20 bicicletes situat al costat de l’estació de Renfe de Mollet – Sant Fost. L’aparcament, que estarà operatiu tots els dies de l’any i estarà vinculat als horaris de Rodalies, es tracta d’un espai tancat al qual només s’hi podrà accedir identificant-se mitjançant una APP i disposarà d’una càmera de videovigilància per garantir la seguretat. El servei és una aposta més per fomentar la intermodalitat entre la bicicleta i el tren i així facilitar i potenciar els trajectes sostenibles.

Article

L’Ajuntament de Rubí informa que s'ha instal·lat més d’una vintena d’aparcabicicletes a l’exterior de diverses escoles i equipaments de la ciutat per promoure l’ús d’aquest vehicle, tot i que són d’ús exclusiu per a personal municipal. L’actuació s’emmarca en Pla director de la bicicleta, que vol promoure l'ús de la bici i el patinet elèctric enfront del cotxe.

Article

El passat setembre es va anunciar la posada en marxa d’una nova acció per promoure la mobilitat neta i saludable: la gratuïtat del bitllet senzill de bus urbà.

Butlletí