L'Ajuntament de Falset farà entrega d'un lot de bolquers ecològics a totes les famílies que tinguin fills aquest 2021

06/05/2021 - 08:00

L’Ajuntament de Falset farà entrega al llarg d’aquest any d’un lot a les famílies amb nou nats. Aquesta setmana s’han repartit els primers lots, a infants nascuts els mesos de gener i febrer.

Els lots inclouen bolquers ecològics de roba, a fi de “conscienciar sobre la necessitat de reduir l’impacte ambiental dels bolquers tradicionals, els quals són força contaminants i triguen molts anys a desintegrar-se”, explicava l’alcalde de Falset, Carlos Brull, en declaracions a Ràdio Falset.

Així mateix, explicava el batlle “l’ús d’aquests bolquers no només redueix l’impacte ambiental i la petjada ecològica, sinó que, en ser reutilitzables, també representen un estalvi per a les famílies”. La iniciativa, impulsada des de les regidories de Salut i Medi Ambient, ha tingut una molt bona acollida entre les famílies.


 

Categories: 
Municipis: 
PrioratFalset
Etiquetes: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí