L'Ajuntament de Falset farà entrega d'un lot de bolquers ecològics a totes les famílies que tinguin fills aquest 2021

06/05/2021 - 08:00

L’Ajuntament de Falset farà entrega al llarg d’aquest any d’un lot a les famílies amb nou nats. Aquesta setmana s’han repartit els primers lots, a infants nascuts els mesos de gener i febrer.

Els lots inclouen bolquers ecològics de roba, a fi de “conscienciar sobre la necessitat de reduir l’impacte ambiental dels bolquers tradicionals, els quals són força contaminants i triguen molts anys a desintegrar-se”, explicava l’alcalde de Falset, Carlos Brull, en declaracions a Ràdio Falset.

Així mateix, explicava el batlle “l’ús d’aquests bolquers no només redueix l’impacte ambiental i la petjada ecològica, sinó que, en ser reutilitzables, també representen un estalvi per a les famílies”. La iniciativa, impulsada des de les regidories de Salut i Medi Ambient, ha tingut una molt bona acollida entre les famílies.


 

Categories: 
Municipis: 
PrioratFalset
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Article

L'objectiu és incrementar el percentatge de reciclatge i superar el 50% que fixa la Unió Europea per al 2025, mantenir la llibertat d'horaris actual per tirar la brossa segons la disponibilitat de cada unitat familiar, i tendir cap a la implantació d'una taxa justa, en funció de com es recicli. 

Butlletí