L'Ajuntament de Falset farà entrega d'un lot de bolquers ecològics a totes les famílies que tinguin fills aquest 2021

06/05/2021 - 08:00

L’Ajuntament de Falset farà entrega al llarg d’aquest any d’un lot a les famílies amb nou nats. Aquesta setmana s’han repartit els primers lots, a infants nascuts els mesos de gener i febrer.

Els lots inclouen bolquers ecològics de roba, a fi de “conscienciar sobre la necessitat de reduir l’impacte ambiental dels bolquers tradicionals, els quals són força contaminants i triguen molts anys a desintegrar-se”, explicava l’alcalde de Falset, Carlos Brull, en declaracions a Ràdio Falset.

Així mateix, explicava el batlle “l’ús d’aquests bolquers no només redueix l’impacte ambiental i la petjada ecològica, sinó que, en ser reutilitzables, també representen un estalvi per a les famílies”. La iniciativa, impulsada des de les regidories de Salut i Medi Ambient, ha tingut una molt bona acollida entre les famílies.


 

Categories: 
Municipis: 
PrioratFalset
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Torelles de Llobregat cedeix un kit amb tots els elements necessaris per tal que les famílies puguin conèixer el funcionament d’aquests bolquers.

Article

La Taula Plàstic Zero ha celebrat la seva primera sessió de treball per donar continuïtat i ampliar el Compromís Barcelona Plàstic Zero, que recull projectes i accions d’organitzacions diverses que treballen en la reducció dels plàstics d’un sol ús a la ciutat.

Article

La gespa del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma es va omplir el passat diumenge 27 de març de tallers participatius i jocs infantils en el marc de la festa familiar de prevenció i reciclatge de residus, i cura del medi ambient "Santa Coloma vol Residus Zero!".

Butlletí