La Roca, exemple d'enllumenat eficient

Font: Ajuntament de La Roca del Vallès
31/05/2016 - 09:32

El 42è Simpòsium Nacional d’Enllumenat, ha estat l’espai indicat per presentar el model d’enllumenat que s’està implantant a la Roca del Vallès.

El cas de la Roca del Vallès, un dels exemples exposats al XLII Simpòsium Nacional d’Enllumenat. El 42 Simpòsium Nacional d’Enllumenat del CEI (Comitè Espanyol d’Il·luminació) ha reunit a més de 300 professionals del sector de l’enllumenat, representants d’empreses del sector, representants d’administracions i institucions públiques i enginyers i universitats.

En aquest context, el dijous 19 de maig es va presentar el cas roquerol, sota la ponència “El LED PC-ÁMBAR en el contexto de una ESE en la Roca del Vallès", a càrrec d’Eduardo Serna i Joan Prósper de Carandini S.A. i Rubatec S.A., amb l’objectiu d’explicar a tots els oients els principals beneficis del nou model de la Roca: novetats en eficiència energètica, reducció de contaminació lumínica i sistema intel·ligent d’enllumenat.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Orientalla Roca del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Article

Lliurat per la Fundació Impulsa Talentum en el marc de la Fira ISE 2024 que se celebra al Recinte Firal Gran Via

Article

El municipi cobreix ja el 75 % dels consums de calor dels edificis municipals amb biomassa, i enguany preveu arribar al 100 %.

Butlletí