La Roca, exemple d'enllumenat eficient

Font: Ajuntament de La Roca del Vallès
31/05/2016 - 09:32

El 42è Simpòsium Nacional d’Enllumenat, ha estat l’espai indicat per presentar el model d’enllumenat que s’està implantant a la Roca del Vallès.

El cas de la Roca del Vallès, un dels exemples exposats al XLII Simpòsium Nacional d’Enllumenat. El 42 Simpòsium Nacional d’Enllumenat del CEI (Comitè Espanyol d’Il·luminació) ha reunit a més de 300 professionals del sector de l’enllumenat, representants d’empreses del sector, representants d’administracions i institucions públiques i enginyers i universitats.

En aquest context, el dijous 19 de maig es va presentar el cas roquerol, sota la ponència “El LED PC-ÁMBAR en el contexto de una ESE en la Roca del Vallès", a càrrec d’Eduardo Serna i Joan Prósper de Carandini S.A. i Rubatec S.A., amb l’objectiu d’explicar a tots els oients els principals beneficis del nou model de la Roca: novetats en eficiència energètica, reducció de contaminació lumínica i sistema intel·ligent d’enllumenat.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Orientalla Roca del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Parets presenta la campanya per renovar l’enllumenat públic ‘Parets LED'S Go!’

Article

L’actuació suposarà el canvi integral de les 868 lluminàries de Bagà per sistemes eficients i la corresponent millora dels quadres elèctrics existents.

Article

Granollers posa en marxa el Pla d'Estalvi i Eficiència Energètica per accelerar la transició verda i ha presentat els mapes de consums energètics de la ciutat.​

Butlletí