La població mundial arriba als vuit mil milions de persones

15/11/2022 - 08:26

El 15 de novembre s'ha triat com a data simbòlica per marcar el dia que el planeta acollirà vuit mil milions d'habitants. 

Amb aquest motiu, el Secretari General de l'ONU ha escrit un article d'opinió on plasma una sèrie de reflexions sobre l'estat actual de la humanitat i les crisis per les quals passa; entre elles, una que no sol ser titular dels mitjans de comunicació: la cobdícia. Vivim un moment difícil, però no exempt d'esperança, analitza António Guterres.


 

 

Categories: 

Relacionats

Article

La Conselleria de Parcs i Jardins ha impulsat la catalogació de tot l’arbrat urbà, així com els espais i zones verdes de la ciutat que ha quedat integrat al sistema d’informació geogràfica que fan servir els tècnics per al dia a dia del manteniment del verd públic municipal. El resultat, que ja es pot consultar en un mapa interactiu al web municipal, compta amb l’inventari dels arbres monumentals i d’interès local que no s’actualitzava des del 2008.

Article

Cada dia es fan 220.000 desplaçaments en bici o vehicles de mobilitat personal (VMP), un 11% més que en el darrer any i un 23% més que abans de la pandèmia. Aquest increment és paral·lel a les millores i l’ampliació de la xarxa ciclista de la ciutat.

Article
Blaveta lluent (Lysandra bellargus) Foto: Xavier Florensa

Blaveta lluent (Lysandra bellargus) Foto: Xavier Florensa

L’Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat ha actualitzat l’Índex de Planeta Viu per a Catalunya

Butlletí