La població mundial arriba als vuit mil milions de persones

15/11/2022 - 08:26

El 15 de novembre s'ha triat com a data simbòlica per marcar el dia que el planeta acollirà vuit mil milions d'habitants. 

Amb aquest motiu, el Secretari General de l'ONU ha escrit un article d'opinió on plasma una sèrie de reflexions sobre l'estat actual de la humanitat i les crisis per les quals passa; entre elles, una que no sol ser titular dels mitjans de comunicació: la cobdícia. Vivim un moment difícil, però no exempt d'esperança, analitza António Guterres.


 

 

Categories: 

Relacionats

Article

La Conselleria de Parcs i Jardins ha impulsat la catalogació de tot l’arbrat urbà, així com els espais i zones verdes de la ciutat que ha quedat integrat al sistema d’informació geogràfica que fan servir els tècnics per al dia a dia del manteniment del verd públic municipal. El resultat, que ja es pot consultar en un mapa interactiu al web municipal, compta amb l’inventari dels arbres monumentals i d’interès local que no s’actualitzava des del 2008.

Article
Al món es venen 100.000 milions de peces de roba cada any

Del total de 22 kg de residus tèxtils generats per persona en un any, només 2,3 kg, l’11%, es recullen selectivament. Tota la resta, 147.000t/any de residus tèxtils són llençats sense retorn, que representa una despesa de 30 milions d’euros.

Article

La nova organització d'aquesta instal·lació permet tractar 9.000 tones més d'envasos provinents del contenidor groc cada any La millora de la planta s'ha dut a terme davant de l'increment de la recollida selectiva realitzada pels ciutadans

Butlletí