La natura crida

Setmana de la Natura
20/05/2024 - 08:52

"La natura crida" és una adaptació de l'èxit "La petita Rambla del Poble Sec", del músic i cantautor Cesk Freixas, a la temàtica ambiental, amb la que ens convida a submergir-nos en la riquesa natural que ens envolta.

A través d'aquesta versió especial, Freixas ens recorda la urgència de cuidar el nostre planeta i ens anima a unir-nos a la lluita per la conservació de la natura mitjançant les nombroses entitats ambientals del nostre país.

El videoclip que acompanya la cançó presenta les tasques que realitzen aquestes entitats per protegir el medi ambient i ens anima a passar a l’acció amb elles fent voluntariat.

Del 22 de maig al 5 de juny, participa en la Setmana de la Natura: https://setmananatura.cat

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Setmana de la Natura té lloc del 22 de maig, Dia Internacional de la Biodiversitat, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, i és una bona oportunitat per apropar-se a conèixer i passar a l’acció per la natura, a través de les més de 500 activitats que tindran lloc arreu de Catalunya.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí