La Diputació de Tarragona organitza tallers escolars sobre l'aprofitament de la biomassa

Font: Ebre Digital

24/11/2019 - 09:00

Els alumnes de 5è de primària de l’escola Puig Cavaller de Gandesa han participat aquest dijous al taller "Biomassa forestal i instal·lacions tèrmiques", impartit per la Diputació de Tarragona.

Ha estat la primera d’un seguit de sessions que s’oferiran aquest curs 2019-2020 a l’alumnat de primària i secundària d’una vintena d’escoles del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. L’activitat servirà per sensibilitzar els alumnes sobre el canvi climàtic, els incendis, les energies renovables i la importància de la gestió forestal sostenible.

El Projecte “Xarxa de calor de proximitat de la Diputació de Tarragona” vol crear a les comarques de Tarragona un model de referència d’instal·lacions de xarxes de calor alimentades amb biomassa forestal en equipaments municipals. El projecte 'Xarxa de calor de proximitat de la Diputació' s’implementarà com a prova pilot, amb una finalitat demostrativa, en 9 municipis de la demarcació: Alcover, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Montmell, la Sénia la, Rasquera, Tivissa, la Fatarella, Gandesa i Horta de Sant Joan.


 

Municipis: 
Terra AltaGandesa
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Butlletí