La deixalleria del Papiol oferirà un servei de vaixella reutilitzable

14/02/2017 - 08:49

Aquest servei s’oferirà des de la deixalleria municipal. Entrarà en funcionament quan s’hagi adjudicat el nou contracte per a la recollida de residus urbans, deixalleria i neteja viària.

Una gran novetat i millora per al Papiol serà la instauració d’un servei de lloguer i neteja de vaixella de porcellana.

Aquest tipus de servei té molt d’èxit als municipis on s’ofereix. Té com a finalitat principal la prevenció dels residus d’un sol ús que se solen generar en les festes: gots, plats i coberts de plàstic, per exemple. També propicia l’estalvi econòmic de la compra d’aquest material d’un sol ús, alhora que proporciona l’experiència de menjar en plats de porcellana i beure en gots de vidre, molt més agradable que fer-ho en recipients de plàstic. D’altra banda, el servei inclou la neteja del material llogat, amb la qual cosa també ens estalviarem de rentar plats. 

El servei serà econòmic. Llogar els plats, gots i coberts per a una festa de 200 comensals tindrà un cost d’uns 30 euros. Les entitats del Papiol tindran un 50 % de descompte quan lloguin material per a un mínim de 30 comensals. 

El nou contracte per a la recollida de residus urbans, deixalleria i neteja viària també inclou altres millores i novetats, com l’ampliació de l’horari d’obertura de la deixalleria municipal, que un cop s’hagi adjudicat el nou contracte, també obrirà els dilluns. 
 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Papiol

Relacionats

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima posa en marxa 8 accions per fer front al malbaratament alimentari

Article

Re-connecta: un espai per donar una segona vida a petits electrodomèstics i connectar amb la comunitat.

Article

Amb l'objectiu d'apropar la deixalleria municipal a cada barri, per fomentar la recollida de residus especials.

Butlletí