Il·lustracions a la llera del riu Besòs

12/01/2020 - 08:00

En el marc del conveni signat entre el Zoo de Barcelona i el Consorci del Besòs, s’han instal·lat a la llera del riu uns pòsters per donar a conèixer els ocells que podem observar més fàcilment a l’entorn del riu Besòs, des de Montcada i Reixac fins a la desembocadura.

Aquests pòsters, dissenyats al Zoo de Barcelona, se separen en tres dissenys diferents que representen els tres trams del curs baix del riu: des de la zona de bosc de ribera i praderia circumdant que trobem a la part més alta del seu curs, fins a la desembocadura i zona marina, passant pel tram mig del riu, ric en canyissars i on l’espai públic és més present.

El Zoo de Barcelona, a més, aporta les il·lustracions de tots tres pòsters. Les il·lustracions es divideixen en dos blocs: d’una banda, les panoràmiques d’ambient amb una visió aproximada dels hàbitats que podem trobar a cada tram i, de l’altra, la representació de les 90 espècies més comunes i les que més fàcilment podrem observar.

Per gaudir d’aquest espai tant emblemàtic, per l’espectacular recuperació que ha tingut en els darrers anys, només us caldrà fixar-vos bé en les espècies dibuixades als pòsters i en l’hàbitat que ocupen preferentment, i fer servir els vostres prismàtics per gaudir-ne en directe.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalMontcada i Reixac
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Adrià realitza l'abalisament de la barra de sorra de la desembocadura del riu Besòs per protegir la nidificació i descans d'espècies amenaçades i protegides.

Notícia

S’invertiran gairebé 6 milions en el Refugi de Biodiversitat com a estratègia de renaturalització.

Butlletí