Igualada aprofita la pressió de l'aigua per carregar vehicles elèctrics

30/03/2023 - 08:28

L'Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat han estat premiats amb el premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible que otorga la publicació especialitzada Mobilicat.

El premi és en reconeixement per a un projecte pioner a tot el país que aprofita la reducció de pressió de l'abastament urbà d’aigua per generar energia elèctrica amb una microturbina i poder carregar vehicles elèctrics.

Aquesta instal·lació es troba al polígon de Les Comes i permet carregar dos vehicles elèctrics alhora.

Els premis Mobilicat es van lliurar a la Llotja de Lleida el passat 23 de març en el marc de la Jornada de la mobilitat catalana i s’atorguen en quatre categories: premi a la Innovació en Mobilitat, premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible, premi a la Millor Iniciativa Municipal en l’àmbit de la Mobilitat i premi d’Honor en reconeixement a una trajectòria. 

A l’acte de lliurament va assistir el regidor de Mobilitat, Miquel Vives i Francesc Giralt, d’Aigua de Rigat.


 

Categories: 
Municipis: 
AnoiaIgualada

Relacionats

Article

L’objectiu és guiar al personal de consergeria per tal que siguin capaços de gestionar correctament l’energia de l’edifici

Article

Aquest grup de plaques s'instal·len a la residència Pare Vilaseca i s’afegeixen a les 115 plaques que s'hi van col·locar l’any 2010.

Article

El Consell Comarcal de l’Anoia disposa de l'Oficina Comarcal d’Impuls de la Transició Energètica (OCITE) per a promoure projectes d’energia verda destinats als ajuntaments, empreses i habitatges particulars.

Butlletí