HerpetOn: amfibis i rèptils en joc

10/01/2023 - 08:00

HerpetOn: amfibis i rèptils en joc, és un joc de cartes que permet conèixer d'una manera diferentla vida i diversitat dels amfibis i els rèptils de Catalunya.

Invoca les teves espècies al tauler, ataca al teu adversari, protegeix i restaura els teus hàbitats, i crea els ecosistemes herpetològics més valuosos que puguis per guanyar la partida!

Ja no tens excusa per no apropar-te al món de l’herpetologia. És per a tots els públics, perquè de moment compta amb dues modalitats de joc: un nivell avançat a partir dels dotze anys i un d’intermedi a partir dels sis anys. El joc de cartes té diferents finalitats educatives:

Aprendre a identificar les espècies d’amfibis i rèptils de Catalunya, reconèixer les seves formes i les seves característiques i curiositats d’una manera entretinguda.

Conscienciar a tothom sobre la importància d’aquests vertebrats de sang freda, les amenaces que pateixen, i també sobre les possibles accions que podem fer per protegir-los.

Desestigmatitzar dos dels grups amb més fòbies associades, la majoria infundades, apropant els amfibis i els rèptils a casa nostra com no s’havia fet abans.

Més informació a https://soccatherp.org/herpeton/


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Reportatge
EN PROFUNDITAT

La sequera és un fenomen natural que també impacta sobre l’entorn natural. I les espècies més afectades són les que depenen íntimament del medi aquàtic i les que no poden fugir en cerca d’àrees amb millors condicions. 

 

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Acte
26/04/2024 - 00:00
Àrea metropolitana de Barcelona

Butlletí