Granollers presentarà experiències sobre biomassa i implicació dels joves a la COP25

Font: Ajuntament de Granollers

04/12/2019 - 16:20

El dijous 12 de desembre, l'Ajuntament de Granollers participarà a la COP25 en el marc de la Zona Verda, l'espai de participació social de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

D'una banda, presentant els projectes singulars de les xarxes de calor per biomassa que s'estan construint entre 2019 i 2020 a Granollers. La presentació anirà a càrrec del regidor de Medi Ambient i Espais Verds, Sr. Albert Camps i Giró, i tindrà lloc a les 12h  a l'estand de la Red de Ciudades por el Clima de la Federación de Municipios y Províncias. 

De l'altra, i com a socis espanyols del projecte EYES Erasmus +, s'organitzarà un taller participatiu per a joves, entitats públiques i privades interessades en la presa de decisió i elaboració de polítiques d'acció climàtica per intercanviar idees sobre: ​​

(a) com es pot incloure la visió dels joves en la planificació climàtica,

(b) reflexionar sobre els obstacles que actualment no permeten incloure la visió dels joves en la planificació local i

(c) quins mecanismes podríem posar en marxa que permetessin fer arribar la veu dels joves en els processos d'elaboració de les polítiques i de presa de decisió en l'àmbit del clima. 

El taller tractarà sobre com els joves poden influir en les polítiques d'acció climàtica, i sobre com ells, que són els més afectats pel canvi climàtic, poden ajudar els municipis a millorar els plans local de mitigació i adaptació al canvi climàtic per tal que siguin eficaços i esdevenir municipis resilients al clima per al 2050. El taller anirà a càrrec d'Ecoserveis i l'Ajuntament de Granollers, i tindrà lloc al Fòrum societat civil i jovent CODI - FSJ008 (IFEMA). Si esteu interessats a participar us animem a registrar-vos a: https://www.ifema.es/cop25/zona-verde.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalGranollers
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Lliurat per la Fundació Impulsa Talentum en el marc de la Fira ISE 2024 que se celebra al Recinte Firal Gran Via

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental instal·larà del 7 de novembre al 5 de gener a espais públics dels municipis consorciats i en el marc de la campanya Aquí no llencem res!- Aquí ho reciclem tot!, un punt informatiu itinerant d'àmbit ambiental per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de la recollida selectiva dels residus municipals.

Article

El projecte preveu desplegar-se en un període de 20 anys amb una inversió de 36 M€, que permetrà, entre d’altres, renovar 73 km de canonades d’aigua

Butlletí