Granollers presentarà experiències sobre biomassa i implicació dels joves a la COP25

Font: Ajuntament de Granollers

04/12/2019 - 16:20

El dijous 12 de desembre, l'Ajuntament de Granollers participarà a la COP25 en el marc de la Zona Verda, l'espai de participació social de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

D'una banda, presentant els projectes singulars de les xarxes de calor per biomassa que s'estan construint entre 2019 i 2020 a Granollers. La presentació anirà a càrrec del regidor de Medi Ambient i Espais Verds, Sr. Albert Camps i Giró, i tindrà lloc a les 12h  a l'estand de la Red de Ciudades por el Clima de la Federación de Municipios y Províncias. 

De l'altra, i com a socis espanyols del projecte EYES Erasmus +, s'organitzarà un taller participatiu per a joves, entitats públiques i privades interessades en la presa de decisió i elaboració de polítiques d'acció climàtica per intercanviar idees sobre: ​​

(a) com es pot incloure la visió dels joves en la planificació climàtica,

(b) reflexionar sobre els obstacles que actualment no permeten incloure la visió dels joves en la planificació local i

(c) quins mecanismes podríem posar en marxa que permetessin fer arribar la veu dels joves en els processos d'elaboració de les polítiques i de presa de decisió en l'àmbit del clima. 

El taller tractarà sobre com els joves poden influir en les polítiques d'acció climàtica, i sobre com ells, que són els més afectats pel canvi climàtic, poden ajudar els municipis a millorar els plans local de mitigació i adaptació al canvi climàtic per tal que siguin eficaços i esdevenir municipis resilients al clima per al 2050. El taller anirà a càrrec d'Ecoserveis i l'Ajuntament de Granollers, i tindrà lloc al Fòrum societat civil i jovent CODI - FSJ008 (IFEMA). Si esteu interessats a participar us animem a registrar-vos a: https://www.ifema.es/cop25/zona-verde.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalGranollers
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Granollers, en col·laboració amb el Consorci Besos Tordera (CBT) participa en el projecte KNOWING de l’Horizon Europe, per impulsar actuacions d'adaptació i resiliència davant les inundacions pluvials i fluvials, identificades en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i en el Pla de Resiliència Urbana de Granollers.

Notícia

Més d’un centenar de persones participen en el projecte europeu UP2030 a Granollers

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Butlletí