Es reparteixen 14.800 vaixelles reutilitzables per a 44 centres ecoambientals d’arreu de les Illes

05/07/2019 - 08:00

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca de les Illes Balears en el marc del programa d’Ecocentres i amb la col·laboració del Sistema de responsabilitat ampliada del productor Ecovidrio estan repartint a 104 centres educatius adscrits al programa, tota una sèrie de material com plats i tassons reutilitzables i bàscules per al pesatge de residus.

L’objectiu no és d’altre que el de potenciar la sostenibilitat i facilitar la tasca dels docents en l’educació ambiental i avançar en l’educació per a la sostenibilitat, en especial pel que fa a la prevenció de residus i al reciclatge dels envasos de vidre.

Abans de finalitzar el curs, aquests centres podran comptar amb 7.400 plats i 7.400 tassons reutilitzables repartits en 33 centres de Mallorca, 8 centres d'Eivissa i Formentera i 3 centres de Menorca.

A més, també s’han repartit 97 bàscules per al pesatge de residus en les ecoauditories que es duen a terme. En aquest cas, han arribat 9 bàscules a centres d'Eivissa i Formentera, 6 a centres de Mallorca i 1 a un centre de Menorca.

El finançament d'aquests recursos ha anat a càrrec d’Ecovidrio mitjançant els convenis existent amb aquesta entitat i el Govern de les Illes Balears amb un import de 10.687,45 euros.


 

Categories: 
Municipis: 
Balears

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha aprovat una instrucció per poder materialitzar un dels primers compromisos en la lluita contra la situació d’emergència climàtica: l’eliminació dels productes de plàstic d’un sol ús als edificis municipals i en activitats públiques.

Article

Els agents cívics van començar a repartir les bosses de la campanya 'El millor residu és el que no es produeix' a tots els nens i nenes de les escoles on han fet el taller. 

Article

L'obra de Miguel Domínguez, creada amb material reciclat i més de 2.400 hores, es pot visitar fins al 15 de juliol a l'Oficina de Turisme situada a la plaça Eduard Maristany. 

Butlletí