Es reparteixen 14.800 vaixelles reutilitzables per a 44 centres ecoambientals d’arreu de les Illes

05/07/2019 - 08:00

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca de les Illes Balears en el marc del programa d’Ecocentres i amb la col·laboració del Sistema de responsabilitat ampliada del productor Ecovidrio estan repartint a 104 centres educatius adscrits al programa, tota una sèrie de material com plats i tassons reutilitzables i bàscules per al pesatge de residus.

L’objectiu no és d’altre que el de potenciar la sostenibilitat i facilitar la tasca dels docents en l’educació ambiental i avançar en l’educació per a la sostenibilitat, en especial pel que fa a la prevenció de residus i al reciclatge dels envasos de vidre.

Abans de finalitzar el curs, aquests centres podran comptar amb 7.400 plats i 7.400 tassons reutilitzables repartits en 33 centres de Mallorca, 8 centres d'Eivissa i Formentera i 3 centres de Menorca.

A més, també s’han repartit 97 bàscules per al pesatge de residus en les ecoauditories que es duen a terme. En aquest cas, han arribat 9 bàscules a centres d'Eivissa i Formentera, 6 a centres de Mallorca i 1 a un centre de Menorca.

El finançament d'aquests recursos ha anat a càrrec d’Ecovidrio mitjançant els convenis existent amb aquesta entitat i el Govern de les Illes Balears amb un import de 10.687,45 euros.


 

Categories: 
Municipis: 
Balears

Relacionats

Article

Prop de 200 persones van recollir un quart de tona de residus al Besòs en una jornada de ‘plogging’ que va animar dissabte el Parc Fluvial.

Article

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha aprovat una instrucció per poder materialitzar un dels primers compromisos en la lluita contra la situació d’emergència climàtica: l’eliminació dels productes de plàstic d’un sol ús als edificis municipals i en activitats públiques.

Article

Els agents cívics van començar a repartir les bosses de la campanya 'El millor residu és el que no es produeix' a tots els nens i nenes de les escoles on han fet el taller. 

Butlletí