Enxampats a l'Alt Empordà

Font: Consell Comarcal de l'Alt Empordà

18/05/2021 - 11:16

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha iniciat la campanya Enxampats. L'objectiu d'aquesta campanya és sensibilitzar la població i fomentar hàbits sostenibles i respectuosos amb l'entorn i en concret amb el territori de la comarca

GUIA DEL CIUTADÀ SOSTENIBLE

S'està elaborant una guia que té per objectiu fomentar les conductes ciutadanes cíviques i sostenibles en el marc dels serveis públics ambientals, incentivar la convivència i el sentiment de pertinença al municipi
 
VÍDEOS ENXAMPATS

La campanya tindrà 3 càpsules de vídeo, vinculades a diferents àmbits temàtics de la campanya (residus, energia, biodiversitat). Estigueu atents a les nostres xarxes socials perquè s'aniran publicant en dies concrets. Després estaran disponibles al canal de Youtube de l’àrea de medi ambient. 

Dilluns 17 de maig, per celebrar el DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE, publicació de la primera píndola.

CARTELLS ENXAMPATS

La campanya disposarà d’uns cartells que contindran imatges identificant hàbits insostenible i en oposició l’alternativa sostenible. Els temes tractats a les imatges gràfiques, coincidiran amb els conductes incíviques més freqüents als municipis i donaran la solució de com cal utilitzar correctament els serveis.


 

Categories: 
Municipis: 
Alt Empordà

Relacionats

Article

La Taula Plàstic Zero ha celebrat la seva primera sessió de treball per donar continuïtat i ampliar el Compromís Barcelona Plàstic Zero, que recull projectes i accions d’organitzacions diverses que treballen en la reducció dels plàstics d’un sol ús a la ciutat.

Article

La gespa del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma es va omplir el passat diumenge 27 de març de tallers participatius i jocs infantils en el marc de la festa familiar de prevenció i reciclatge de residus, i cura del medi ambient "Santa Coloma vol Residus Zero!".

Article

Dijous 31 de març s'ha presentat a la plaça de la Vila la nova campanya de recollida de voluminosos 'El carrer no és un traster'. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa, que han explicat com funciona el nou servei de recollida de mobles i trastos vells. Aquest incorpora millores per assegurar la correcta recollida de residus i el seu posterior reciclatge.

Butlletí