Enverdim Barcelona

24/10/2023 - 09:00

L'Enverdim és un nou servei de l'Ajuntament de Barcelona per a la promoció del verd en l’àmbit privat a través de formacions, assessoraments i dotació de recursos, entre d’altres, en el marc del Pla Natura 2023, un instrument estratègic i participat, que té la visió d’una ciutat amb un verd connectat en la trama urbana i amb la xarxa verda metropolitana, per maximitzar els serveis socials i ambientals, sobretot els de salut i adaptació al canvi climàtic. 

L'objectiu és capacitar els participants per a la creació o manteniment d’espais verds de forma eficient, ecològica i, sobretot, resilient davant del context actual de sequera i canvi climàtic. A més, també es pretén incidir en els beneficis de salut comunitària que comporta enverdir Barcelona.

Les formacions i els assessoraments, promoguts/a càrrec de la Xarxa Barcelona + Sostenible i amb el suport del Centre de Formació del Laberint de l’Ajuntament de Barcelona, estan destinats a totes aquelles organitzacions, empreses, comerços, entitats, equipaments, ciutadania o altres agents de la ciutat que tinguin un espai verd o per enverdir i que vulguin ampliar els seus coneixements i resoldre dubtes.

Més informació a Enverdim .

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Els insectes pol·linitzadors són molt importants per la preservació de plantes i cultius i un element clau pel futur del planeta. L'Institut Municipal de Parcs i Jardins participa, arran de la seva experiència en la naturalització de la ciutat de Barcelona, en un pla per a la seva conservació a Catalunya

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Butlletí