Enverdim Barcelona

24/10/2023 - 09:00

L'Enverdim és un nou servei de l'Ajuntament de Barcelona per a la promoció del verd en l’àmbit privat a través de formacions, assessoraments i dotació de recursos, entre d’altres, en el marc del Pla Natura 2023, un instrument estratègic i participat, que té la visió d’una ciutat amb un verd connectat en la trama urbana i amb la xarxa verda metropolitana, per maximitzar els serveis socials i ambientals, sobretot els de salut i adaptació al canvi climàtic. 

L'objectiu és capacitar els participants per a la creació o manteniment d’espais verds de forma eficient, ecològica i, sobretot, resilient davant del context actual de sequera i canvi climàtic. A més, també es pretén incidir en els beneficis de salut comunitària que comporta enverdir Barcelona.

Les formacions i els assessoraments, promoguts/a càrrec de la Xarxa Barcelona + Sostenible i amb el suport del Centre de Formació del Laberint de l’Ajuntament de Barcelona, estan destinats a totes aquelles organitzacions, empreses, comerços, entitats, equipaments, ciutadania o altres agents de la ciutat que tinguin un espai verd o per enverdir i que vulguin ampliar els seus coneixements i resoldre dubtes.

Més informació a Enverdim .

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Acte
21/04/2024 - 10:00
Jardí Botànic de Barcelona

Butlletí