Enllumenat públic lliure de vapor de mercuri a Mollet del Vallès

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
08/06/2016 - 09:12

Sis mesos abans del termini establert per la Generalitat, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha retirat la totalitat de les làmpades de vapor de mercuri que encara hi havia a la ciutat substituint-les per altres de menys consum i més respectuoses amb el medi ambient.

Aquesta actuació s'emmarca en el procés iniciat per l'Ajuntament de Mollet l'any 2014 amb l'objectiu de seguir millorant l'eficiència energètica, estalviar i seguir avançant cap a una gestió més sostenible.

Des d'aquest mes de juny, l'enllumenat públic de Mollet ja funciona en la seva totalitat sense làmpades de Vapor de Mercuri. D'aquesta manera finalitza el procés de retirada de les prop de 800 làmpades d'aquestes característiques que hi havia, sis mesos abans del que estableix la llei 13/2015 segons la qual, el termini de retirada, "si es tracta d'instal·lacions de titularitat pública, venç el 31 de desembre de 2016". 

Aquesta actuació s'emmarca dins l'objectiu de seguir treballant en l'estalvi de la factura energètica de la ciutat i seguir avançant cap a una gestió més sostenible dels recursos ambientals.  

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Parets presenta la campanya per renovar l’enllumenat públic ‘Parets LED'S Go!’

Article
 

S’inicien les obres d’instal·lació de les primeres plaques solars del projecte Mollet Solar a l’Escola Can Besora. 

 

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua amb el seu compromís amb l’energia solar fotovoltaica i crearà 8 grans centres de producció fotovoltaica ubicats a les cobertes d’edificis municipals que també donaran cobertura al seu voltant en un radi de 500 metres. El cost total del projecte és d’1,2 milions d’euros i podria optar a una subvenció del 90% per part de la Diputació de Barcelona. Així, tots els equipaments municipals funcionaran amb energia solar.

Butlletí