Els nous contenidors del Brossart ja són als carrers de Vilassar de Mar

05/09/2016 - 09:22

La segona edició del Brossart va reunir per la Festa Major dels Sants Genís de Vilassar de Mar diversos artistes que van transformar els contenidors de brossa en peces d'art. Des d'aquesta setmana ja són al carrer

Aquesta setmana s'han instal·lat en alguns punts del poble, els contenidors resultants de la segona edició del Brossart. Aquest projecte, impulsat per l'artista local Soem, va reunir per segon any consecutiu diversos artistes que van transformar contenidors en peces d'art urbà. Després de transformar, l'any passat, les papereres, aquest any han estat els contenidors. Des d'aquest dijous ja es poden utilitzar en espais de centre de Vilassar com el c/ Manuel Moreno. 

Mostra  d´art en el mobiliari urbà de Vilassar, BrossArt és una acció artística per conscienciar als veïns i veïnes del manteniment del poble en la qual els contenidors de Vilassar es tenyeixen de colors per convertir-se en objectes susceptibles de ser obres d´art, a més de ser necessàries en el dia a dia de les vilassarenques i els vilassarencs. 


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeVilassar de Mar

Relacionats

Article

Les últimes setmanes s'estan realitzant a Tiana una sèrie de diferents accions coordinades dins la campanya “Desbordes o aportes?” que preten conscienciar als veïns i veïnes que tenen comportaments incívics, de la problemàtica d’abocar bosses amb residus barrejats al costat dels contenidors dintre de les papereres del carrer.

Article

Aquest estiu, i com a novetats de la temporada de platges a Vilassar de Mar, s’instal·larà una torre autònoma de vigilància a la platja de Palomares i biòtops artificials per incentivar i protegir la flora i fauna marines.

Article

El president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme i alcalde de Mataró, David Bote, va recollir el passat 8 d'octubre a Bilbao el segon pemi de Comunicació de la ISWA, l’Associació Internacional de Residus Sòlids, en el marc del congrès mundial d'aquesta entitat. El guardó reconeix l'originalitat de la campanya “Recicla i Guanyaràs” que, entre altres propostes, va produir el documental “Molta Merda”, protagonitzat per Quim Masferrer.

Butlletí