Els nous contenidors del Brossart ja són als carrers de Vilassar de Mar

05/09/2016 - 09:22

La segona edició del Brossart va reunir per la Festa Major dels Sants Genís de Vilassar de Mar diversos artistes que van transformar els contenidors de brossa en peces d'art. Des d'aquesta setmana ja són al carrer

Aquesta setmana s'han instal·lat en alguns punts del poble, els contenidors resultants de la segona edició del Brossart. Aquest projecte, impulsat per l'artista local Soem, va reunir per segon any consecutiu diversos artistes que van transformar contenidors en peces d'art urbà. Després de transformar, l'any passat, les papereres, aquest any han estat els contenidors. Des d'aquest dijous ja es poden utilitzar en espais de centre de Vilassar com el c/ Manuel Moreno. 

Mostra  d´art en el mobiliari urbà de Vilassar, BrossArt és una acció artística per conscienciar als veïns i veïnes del manteniment del poble en la qual els contenidors de Vilassar es tenyeixen de colors per convertir-se en objectes susceptibles de ser obres d´art, a més de ser necessàries en el dia a dia de les vilassarenques i els vilassarencs. 


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeVilassar de Mar

Relacionats

Article

Amb l'inici del curs escolar L'Ajuntament de Tordera ha donat el tret de sortida a la campanya "Uneix-te al zero". Enguany, des de l'Ajuntament de Tordera es vol fer un pas més i començar a treballar per la minimització de residus, per aquest motiu s'inicia una campanya dirigida a la reducció dels residus des de tots els àmbits.

Article

Actualment a Sabadell hi ha 45 contenidors específics de recollida d’oli de cuina i 50 contenidors per recollir peces de roba. L'Ajuntament vol d'aquesta manera facilitar el reciclatges d'aquest tipus de residus.

Article

Des d’aquest 23 de de novembre, en el mercat municipal de la Constitució de Viladecans es posa en marxa una prova pilot, impulsada per la Diputació de Barcelona, per reduir el consum de plàstic d’un sol ús als mercats municipals de la província. En les darreres setmanes ja s’ha realitzat a Rubí i Manresa. L’objectiu de la campanya, que duu com a lema “Mercats sostenibles. Adéu als plàstics d’un sol ús!” i que s’inicia com a prova pilot a aquestes tres poblacions, és impulsar la sostenibilitat i reduir els residus de plàstics, especialment els d’un sol ús, mitjançant accions que fomentin la participació ciutadana i que involucrin els clients i els paradistes.

Butlletí