Els eriçons tornen a instal·lar-se a Montjuïc després de 30 anys

Font: Betevé

12/12/2022 - 08:30

L'Ajuntament de Barcelona va iniciar fa quatre anys un programa de reintroducció d'aquesta espècies protegida a la muntanya, on es calcula que ja hi ha uns 200 exemplars

Els eriçons han tornat a Montjuïc després de desaparèixer a la muntanya fa uns 30 anys. S’hi han tornat a instal·lar gràcies a un programa de biodiversitat municipal. Els eriçons són una espècie autòctona de Montjuïc però, a causa del procés d’urbanització previ als Jocs Olímpics, es van extingir a la muntanya. Aquests petits mamífers recoberts de punxes són animals urbans que han continuat presents en altres punts de Barcelona, sobretot a Collserola.

Podeu veure la notícia completa a Betevé.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia
L'Ajuntament de Barcelona ha estat un dels guardonats

Nou ajuntaments i dues diputacions del conjunt d'Espanya han estat reconegut per les seves actuacions per impulsar la biodiversitat en els IV Premi de Bones Pràctiques que concedeix la Xarxa d'Entitats Locals +Biodiversitat, Xarxa BIO 

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

Barcelona Energia s’ha unit a la celebració de les Festes de la Mercè amb l’objectiu de contribuir a un esdeveniment més sostenible i ecològic, proveint energia renovable a tots els actes, exhibicions i espais del programa oficial.

Butlletí