Els Encants de Viladecans, una aposta pel reciclatge i la inserció sociolaboral

21/11/2016 - 16:25

Una màquina d'escriure de les de tota la vida per 25 euros, cinturons a 3 euros o una cristalleria per 20. Aquests són alguns dels productes que hi ha a la venda als Encants de Viladecans, la nova botiga de segona mà de la ciutat. La botiga està integrada en les dependències de Viladecans Repara a la Deixalleria Municipal i obrirà cada dissabte de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

El passat novembre va començar una nova fase de la campanya 'Dràstics amb els plàstics', a Sant Feliu de Llobregat, que contempla el lliurament de prop de 50.000 bosses de paper entre els mercats de la ciutat al llarg dels propers mesos.

Article

Rubí ha engegat una campanya comunicativa per reduir els residus vinculats a la compra domèstica, per tal de conscienciar tant la ciutadania com els comerciants de la importància d'utilitzar envasos retornables i reutilitzables per prevenir els residus plàstics, que en l'última dècada han generat un rellevant impacte ambiental.

Article

És el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorga al municipi que més implicació ha demostrat en la campanya "Moviment Banderes Verdes 2021", convertint-se en el referent del reciclatge d'envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes

Butlletí