Els Encants de Viladecans, una aposta pel reciclatge i la inserció sociolaboral

21/11/2016 - 16:25

Una màquina d'escriure de les de tota la vida per 25 euros, cinturons a 3 euros o una cristalleria per 20. Aquests són alguns dels productes que hi ha a la venda als Encants de Viladecans, la nova botiga de segona mà de la ciutat. La botiga està integrada en les dependències de Viladecans Repara a la Deixalleria Municipal i obrirà cada dissabte de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Article

L’Ajuntament de Viladecans ha implantat una nova iniciativa en defensa de la sostenibilitat i la reducció de generació de residus, amb l’objectiu d’aconseguir la neutralitat climàtica i la transició cap a un model de ciutat sostenible. 

Notícia

Dins els actes de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Martorell ha presentat, aquest dimecres a la Sala Muxart del Centre Cultural, el nou Pla Local de Prevenció de Residus (PLPR) 2023-2030

Butlletí