El Vallès Occidental ja ha repartit 2.000 àpats a famílies vulnerables

Font: Ajuntament de Vacarisses
08/06/2016 - 12:39

El Consell Comarcal i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental porten a terme el projecte Recooperem, cuina per compartir, d’aprofitament alimentari a les escoles de la comarca. Actualment, hi participen 11 escoles de 7 municipis

El projecte Recooperem té dues vessants: la social i la mediambiental. L’objectiu  és donar cobertura a famílies de la comarca que es troben en situació de vulnerabilitat, per dependència o per la seva situació econòmica, ja que poden disposar d’àpats cuinats a les escoles i amb les màximes garanties sanitàries. A més, Recooperem evita la generació de residus i el malbaratament alimentari. Des de setembre de 2015 fins a febrer de 2016, s’han pogut repartir 2.000 àpats a famílies de la comarca i s’ha evitat generar 1.000 quilos de deixalles.

Actualment, a Vacarisses, hi participa l’escola Font de l’Orpina, tot i que s’està estudiant l’adhesió del centre Pau Casals. El lliurament dels àpats es fa al Rebost Solidari, amb la col·laboració de Càritas.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Occidental

Relacionats

Notícia

Des de l'arribada de 'Too Good To Go', ja són 38 comerços adherits que venen paquets d'aliments a un preu reduït que si no es llançarien a la brossa

Article

Aquest nou sistema ha permès reduir dràsticament els residus de la fracció resta.

Article

Des del consistori es fa una crida al civisme per tal que s’evitin conductes que embrutin la via pública i per a què, entre tots i totes, es contribueixi a mantenir neta la ciutat.

Butlletí