El sistema de recollida porta a porta de Valldemossa permet augmentar el reciclatge de residus fins al 70%

Ara Balears i Aj.Valldemosa

15/06/2016 - 12:53

L'Ajuntament ha presentat els resultats del primer mes d'implantació d'aquest nou mètode, que ha qualificat de "molt bons".

L'Ajuntament de Valldemossa ha presentat els resultats del primer mes d'implantació del sistema de recollida selectiva de residus porta a porta i els resultats han estat espectaculars. Si el 2015 es van reciclar només un 4,5% dels residus que es generaven en el municipi, aquesta xifra ha augmentat fins al 70% en aquests primers 30 dies d'implantació.

El Consistori ha volgut agrair "l'esforç i el compromís" dels veïnats del poble, veritables artífexs d'aquests resultats. A més, també ha demanat disculpes per les possibles molèsties ocasionades per aquest canvi de sistema.

L'Ajuntament també recorda la importància "de treure els residus a l'hora que correspon" per tal que el sistema sigui un èxit.

El 25 d'abril s'inicia el sistema de recollida porta a porta de residus al municipi, que consisteix a dipositar cada dia un tipus de residu diferent (matèria orgànica, paper, vidre, envasos o rebuig) a una hora determinada davant la porta de casa vostra. A la següent imatge podeu observar el calendari de recollida on s'especifica quan es poden treure els residus i quina fracció heu de treure segons el dia de la setmana.


 

Categories: 
Municipis: 
Balears

Relacionats

Article

S'ha avaluat la quantitat d'elements impropis del rebuig orgànic des Castell a Menorca, que per ser aprofitable ha d'estar per sota del 15%​

Article

A mitjans mes, la recollida porta a porta s'estendrà a d'altres nuclis del municipi

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Butlletí