El Parc de Can Lluc estrena la Natur@ula, un nou espai d’educació ambiental a Santa Coloma de Cervelló

23/05/2022 - 12:03

L'aula ofereix al públic en general, als centres educatius i a les entitats el municipi un espai d'educació ambiental a través de la divulgació i l'aprenentatge vivencial. 

Natur@ula és un nou espai d'aprenentatge a l'aire lliure que l'AMB ha instal·lat al Parc metropolità de Can Lluc. De gestió municipal, a la Natur@ula s'hi realitzen activitats d'educació ambiental adreçades a la ciutadania, com la Jugatecambiental, i a més, és oberta a les entitats i escoles, per tal que aquelles que ho sol·licitin puguin dur a terme activitats ambientals o bé hi trobin un espai de suport que faciliti la seva estada al parc i fomenti la participació en la conservació del seu entorn més proper.

L'equipament està format per un mòdul prefabricat i compta amb un lavabo adaptat, prestatgeries i armariets compartimentats tancats amb codi que permet cedir-ne l'ús a entitats i escoles. A l'exterior, l'espai s'habilita amb taules i bancs per tal d'acollir grups de classe. També disposa de material de descoberta de l'entorn, com guies de camp de flora i fauna, binocles i pots-lupa entre d'altres. També posa en valor recursos digitals, com el visor de fauna i l'observatori metropolità de papallones, com a recursos complementaris als recursos materials.

A més, serveix com a punt de difusió de tots aquells recursos divulgatius que s'editin a nivell municipal o des de l'AMB.

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatCervelló

Relacionats

Article

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles més sostenibles’, dirigida als docents cada curs escolar. Aquest curs 21/22 es treballa la metodologia de la indagació científica amb continguts ambientals.

Article

Dijous 31 de març s'ha presentat a la plaça de la Vila la nova campanya de recollida de voluminosos 'El carrer no és un traster'. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa, que han explicat com funciona el nou servei de recollida de mobles i trastos vells. Aquest incorpora millores per assegurar la correcta recollida de residus i el seu posterior reciclatge.

Article

L’Ajuntament de Gavà substitueix 6.295 punts de llum de la via pública amb tecnologia LED i suma la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les cobertes del Centre de Serveis a l’Empresa i del magatzem de PRESEC.

Butlletí