El Delta del Llobregat, un espai natural pel Dia Mundial dels Ocells

10/10/2016 - 09:37

Al Delta del Llobregat s'hi observen més de 350 espècies d'ocells diferents. Les pinedes, les platges naturals i els aiguamolls d'aquest paratge són uns hàbitats idonis per a les aus.

El Dia Mundial dels Ocells és un bon moment per reclamar la preservació i recuperació d'aquest ecosistema.

El Dia Mundial dels Ocells és una efemèride que es celebra a molts països del món, reivindicant el paper de les aus en els diferents ecosistemes i la necessitat de protegir-les. En el cas del delta del Llobregat, no sols ens serveix per a difondre els valors de les aus, sinó també per a donar a conèixer la gran varietat d’espècies que es poden observar als diferents ecosistemes del delta.

Imatge de complement  

El Consorci del Delat de Llobregat ofereix un servei de guiatge ornitològic especialitzat destinat a birdwatchers, que es centra en l'observació de les espècies d'ocells més significatives del Delta del Llobregat i difícils de veure en altres països europeus. L'horari i punts d'interès és flexible i es consensua prèviament amb el client. 

Imatge de complement


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Les Muntanyes del Baix és un projecte en el qual 16 municipis del Baix Llobregat i el Consell Comarcal es coordinen i comparteixen estratègia i accions per la gestió de l’espai agroforestal d’aquest territori.

Article

Manresa tornarà a ser capital de la sostenibilitat i enguany ho serà durant més dies. Ecoviure tornarà del 5 al 10 d'octubre, amb jornades professionals de dimarts a divendres i fira-mercat el cap de setmana

Notícia

El programa municipal Escoles + sostenibles comptarà a partir del curs 2021-2022 amb quatre nous integrants, que col·laboraran amb el compromís de fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible. Les escoles bressol Patufet, Fàbregas, Tambor i Ginesta impulsaran a partir d'aquest any un seguit d'accions per a la millora ambiental, que complementaran les que ja desenvolupaven per aconseguir que aquests equipaments educatius i les seves comunitats educatives siguin més respectuosos amb l'entorn.

Butlletí