El Centre d'Informació Ambiental Bonvilar de Terrassa proposa activitats de cap de setmana per tot l'any

Font: Ajuntament de Terrassa
01/06/2016 - 13:23

El programa ofereix 11 activitats que inviten a la ciutadania a gaudir i conèixer el Centre d'Informació Ambiental i l'Anella Verda de Terrassa.

L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, proposa un variat programa d'activitats de cap de setmana al Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) i l'Anella Verda per a la temporada 2016. Les propostes inclouen un total d'11 activitats adreçades a infants, esportistes i públic en general. La primera començà el diumenge, 29 de maig; i la darrera, el 20 de novembre. En tots dos casos, es tracta de caminades suaus per l'entorn natural. Totes les activitats són gratuïtes i algunes requereixen reserva prèvia (podeu consultar el programa).

Les diferents propostes del programa són una invitació a la ciutadania per descobrir i gaudir els espais naturals de l'Anella Verda de formes molt diverses. Entre l'oferta hi podem trobar tallers infantils, excursions, caminades i rutes guiades, sense oblidar les activitats esportives i de benestar, com la marxa nòrdica o el fitness pre i post part.

El CIAB es troba al peu del camí dels Plans de Bonvilar, en mig d'uns terrenys de gran valor ecològic i social, sent un excel·lent punt de partida per conèixer l'Anella Verda de Terrassa en el seu conjunt. Obre els caps de setmana entre març i novembre, i funciona com a punt d'informació per als visitants i com a centre de divulgació, impulsant campanyes per fomentar el coneixement d'aquests espais i el respecte pel medi natural. A més de conèixer l'equipament i el seu entorn, les activitats programades permetran conèixer l'Anella Verda en el seu conjunt.

Nou web de l'Anella Verda

Des de Medi Ambient s'ha posat en marxa la nova web de l'Anella Verda, anellaverda.terrassa.cat, una nova eina de comunicació que informarà de tots els aspectes relacionats amb l'Anella Verda de Terrassa, com els equipaments, els valors, les activitats o els itineraris. La nova pàgina serà un nou canal d'informació i de divulgació del coneixement, a més d'una via per rebre les aportacions i suggeriments de la ciutadania. A més del nou web, per a més informació i per fer suggeriments es pot trucar també al telèfon 93 739 70 00 (ext. 4131).

D'altra banda, també s'han editat cartells i programes de mà per repartir a les entitats, col·lectius, escoles, equipaments i serveis municipals, i a la ciutadania en general.

 

 

Municipis: 
Vallès OccidentalTerrassa

Relacionats

Article

La campanya «Treu-te la roba» vol incentivar el reciclatge del residu tèxtil els 120 contenidors taronges que hi ha repartits per tota la ciutat de Terrassa. 

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Notícia

Els entorns de la ciutat compten amb diferents ramats antiincendis que pasturen a zones periurbanes i boscoses per fer neteja de franges forestals. Només entre Terrassa i el parc natural de Sant Llorenç hi pasturen més de 1.700 caps de bestiar

Butlletí