El Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) de Terrassa publica el nou programa d'activitats per descobrir l'Anella Verda

26/05/2022 - 16:00

L'objectiu de la programació és donar a conèixer l'Anella Verda i els entorns de Bonvilar, que tenen un gran valor ecològic i social.

Enguany, es proposen nou activitats, previstes des de maig fins a novembre -excepte l'agost-, entre les quals destaquen com a novetats l'itinerari guiat per visitar l'ermita de Santa Magdalena i el taller infantil  per fer un punt de llibre. Aquest programa recupera, d'altres edicions, la visita guiada al Parc Audiovisual, la recollida de residus i la recerca del tresor la nit de Halloween, per la bona acollida que ha tingut  en els darrers anys. Totes elles són activitats gratuïtes i estan destinades a un públic infantil i familiar. Tot i així, per participar cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 785 54 61, ja que les places són limitades.

El CIAB està situat al camí dels Plans de Bonvilar, 40. Està obert tots els caps de setmana i festius, d'abril a novembre, excepte l'agost, de 9 a 17 h. L'accés a aquesta àrea es pot fer, fàcilment, amb autobús (L1 de TMESA, que arriba fins a la residència de Mossèn Homs), en bicicleta o a peu. 
                                                                                                                                                         
El programa es pot consultar i descarregar. La difusió es farà per les xarxes socials de Medi Ambient: Instagram (@terrassamediambient), Twitter (@trsmediambient) i Facebook (@Terrassamediambient).       

L'Anella Verda és tot l'espai no urbà de Terrassa, de 4.400 hectàrees, que combinen boscos, camps i torrents i que és el nostre patrimoni natural, ja que té un  gran valor ambiental, paisatgístic, cultural, social i econòmic. Un dels elements més singulars és el camí circular de 35 km que dona la volta sencera al terme municipal.  Amb l'Anella Verda es  vol fomentar un ús social i responsable de l'entorn  garantir la pervivència dels connectors ecològics que protegeixen Terrassa; recuperar les funcionalitats econòmiques dels camps, promovent l'activitat de les masies i del sector primari, en general.

 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalTerrassa

Relacionats

Article

La campanya «Treu-te la roba» vol incentivar el reciclatge del residu tèxtil els 120 contenidors taronges que hi ha repartits per tota la ciutat de Terrassa. 

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Acte
05/06/2023 - 00:00
Terrassa

Butlletí