Cuidem el bosc, aprofitem la biomassa

Font: Diputació de Barcelona - BCN Smart Rural

31/10/2020 - 22:58

Amb aquest títol, s’han preparat cinc vídeos divulgatius relacionats amb l’aprofitament de la biomassa forestal, en el marc del projecte BCN Smart Rural

Són quatre càpsules breus, de 20 segons cadascuna i un vídeo que les engloba totes. Parlen de l’energia, ja que la biomassa forestal és una energia de proximitat i renovable ideal per generar calor; del bosc, atès que l’aprofitament de la biomassa forestal valoritza els nostres boscos i permet una gestió forestal sostenible; de la reducció de la petjada de carboni; dels efectes en termes d’ocupació i economia local.

Aquestes accions s’han dut a terme en el marc del projecte BCN Smart Rural, que articula la seva estratègia en base a una economia verda i circular i de caràcter local, que aportarà̀ beneficis a nivell econòmic, social, ambiental i també al reequilibri territorial. El projecte, del que som socis, ha estat cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El municipi cobreix ja el 75 % dels consums de calor dels edificis municipals amb biomassa, i enguany preveu arribar al 100 %.

Article

Aquesta iniciativa sobre sostenibilitat, energies renovables i gestió ambiental, s'implementa sota el paraigua dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Butlletí