Convocatòria oberta per als Premi Catalunya d'Ecodisseny 2023

01/12/2022 - 08:43

 


Fins al 15 de novembre es poden presentar les candidatures per al Premi Catalunya d'Ecodisseny 2023, un guardó que reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin criteris d'economia circular.

Arriba una nova edició del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2023, un guardó que vol posar en valor productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida. Principalment es valora la incorporació d'estratègies d'ecodisseny i la contribució a l'economia circular, la qualitat del disseny i la innovació.

La convocatòria està adreçada a dissenyadors i dissenyadores, fabricants de productes o estudiants (ubicats a Catalunya o que hi tenen el domicili o la seu social). Les sol·licituds es poden presentar des del 15 de novembre de 2022 fins al 15 de desembre de 2022 a les 11.59 h. Les categories són: producte, producte en desenvolupament i disseny jove.
 

Més informació


 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí