Concurs "Senat pel Clima"

Font: Injuve.es

22/05/2023 - 08:36

El Concurs juvenil de curtmetratges Senat pel clima té per objecte fomentar la implicació dels joves creadors en la consecució dels objectius mediambientals de l'Agenda 2030.

La temàtica dels curtmetratges serà el canvi climàtic i els curts poden ser indistintament de ficció, animació o documentals.

No es poden presentar curtmetratges que tinguin caràcter o contingut publicitari. Els treballs deuen ser originals i no haver estat premiats amb anterioritat en un altre concurs o festival.

Cada curt deu tenir un títol. Els curts seran editats ometent tota referència al seu autor o autors. Els curtmetratges no poden tenir una durada superior als 4 minuts (amb les cortinetes inicial i final incloses).

En cas que els curtmetratges tinguin locució, seran admesos en castellà o en qualsevol de les altres llengües que tinguin el caràcter oficial en alguna comunitat autònoma. En aquest cas caldrà incorporar subtítols en castellà.

El termini de recepció dels curts finalitzarà el 30 de juny del 2023.

Convoca: Senat d'Espanya

 

Requisits

Podrà participar en el concurs qualsevol persona física resident a Espanya amb edat compresa entre els 12 i els 18 anys.

 

Dotació

Els premis que s'atorgaran als guanyadors consistiran en un diploma i en els articles següents:

Primer premi: Cambra tipus mirrorless amb sensor CMOS de 24,1 MP amb funcionalitats per a fotografia i creadors de contingut, objectiu 15-45 mm, accessoris i micròfon estèreo de condensador electrect.

Segon premi: Interfície d'àudio USB de 2 canals per a Podcast, micròfon dinàmic, auriculars estèreo tancats i kit de suport per al micròfon.

Tercer premi: Estabilitzador per a mòbil i micròfon ultra compacte i lleuger per a creació de contingut.

Es realitzarà un acte de lliurament de premis al Senat amb assistència dels premiats.


 

Relacionats

Article

La Paeria ha posat en marxa el programa “Stop Emergència Climàtica: Estalviar per ajudar”, una iniciativa dirigida als centres escolars de Lleida, per aprendre a estalviar energia i recursos, reflexionar sobre els estils de vida insostenibles, i fomentar l’empatia i la cura mútua, especialment cap a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

Deu escoles de Vilanova i la Geltrú disposen d'estacions meteorològiques per mesurar i prendre consciència del canvi climàtic. S'han lliurat en el marc de l'escola de formació sobre adaptació climàtica del projecte SCORE.

Butlletí