Com podem ser més sostenibles?

30/05/2020 - 15:09

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau.

La campanya porta per títol Com podem ser més sostenibles? i es tracta d’una proposta participativa que plantejarà de l’1 al 5 de juny un repte diari a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter).

Els reptes, en forma de pregunta, estan relacionats amb la prevenció de residus i tenen per objectiu conèixer les accions i iniciatives que es porten a terme des dels municipis mancomunats per tal de reduir la generació de residus i promoure la sostenibilitat.

L’últim dia es plantejarà un repte especial consistent en un qüestionari en línia Kahoot amb preguntes relacionades amb la Mancomunitat La Plana i els serveis que ofereix.

Per a participar-hi s’haurà de respondre la pregunta plantejada en el repte diari, amb una fotografia o bé un petit missatge de text, a qualsevol de les xarxes socials citades.

La campanya finalitzarà el divendres 5 de juny a les 12 de la nit. Tota la ciutadania dels municipis mancomunats que hi hagi participat podrà aconseguir un petit obsequi (un per domicili) i caldrà posar-se en contacte amb la Mancomunitat a través del correu electrònic diamediambientmanco@gmail.com .


 

Categories: 
Municipis: 
Osona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Vols compartir amb el món que cadascú pot tenir cura del medi ambient amb accions quotidianes? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Article

L'àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha presentat una plataforma educativa fruit de la reconversió dels tallers ambientals presencials. ‘Repensar el futur’ és un espai de reflexió adaptat a les necessitats educatives de 4t, 5é i 6é de Primària, on es tracten temes d'actualitat per a l'alumnat i per a les famílies, amb tallers, activitats, imatges i vídeos per a descobrir el nostre entorn i aprendre a respectar-lo.

Article

Butlletí