Canvia't a renovables i combat el canvi climàtic

Font: Barcelona Energia

25/10/2023 - 08:51

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Després d’un estiu en el qual s’han viscut fortes temperatures, sequeres i inundacions, es vol conscienciar a la població de la importància de fer un ús responsable i sostenible de l’energia, recordant a la població que tots podem posar el nostre gra de sorra.


 

En el marc del Dia Internacional per la lluita contra el canvi climàtic, Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’energia verda de l’àrea metropolitana de Barcelona, llança una nova campanya més ‘agressiva i impactant’ amb la intenció de conscienciar sobre la necessitat de reduir les emissions de CO₂.

Amb el clar objectiu de promoure l’ús d’energies renovables com a factor clau per revertir la situació d’emergència climàtica, la companyia ha apostat per una campanya d’imatges viscudes al país recentment i que mostren les repercussions devastadores del canvi climàtic sobre el nostre planeta, il·lustrant així les conseqüències reals del canvi climàtic, com ara el desgel dels pols, els incendis forestals o els fenòmens meteorològics extrems.

A més, en la nova comunicació de Barcelona Energia destaca la importància de l’ús de fonts d’energia renovable (i que està en mans de tots) com una manera efectiva de reduir l’impacte del canvi climàtic. En aquest sentit, la comercialitzadora pública apel·la a la conscienciació climàtica de tothom, animant a contribuir activament cap a un model energètic més sostenible i eficient, optant per l’ús de fonts d’energia netes i sostenibles.

Conscient de la necessitat urgent d’una transició cap a un model energètic responsable i respectuós amb l’entorn, Iu Gallart, director de Barcelona Energia, manifesta que amb aquesta campanya “volem conscienciar sobre la responsabilitat de preservar el nostre planeta per a les futures generacions”. I continua: “A Barcelona Energia estem treballant per ampliar les nostres opcions d’energia renovable i fomentar l’eficiència energètica a través d’un model energètic sostenible i respectuós amb l’entorn”. En aquest sentit, la nova campanya de Barcelona Energia no només apel·la a la disminució directa de les emissions de carboni, sinó que també impulsa un canvi substancial en el model energètic global cap a una opció més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí