Calculadora de CO2

Diputació de Barcelona

13/06/2016 - 11:29

El consum d'energia dels electrodomèstics, l'il·luminació, els aparells electrònics o la climatització de casa, els residus que generem, l'aigua que consumim, com ens movem... tot plegat pot contribuir en major o menor mesura al canvi climàtic.

La calculadora et permet saber quant CO2 genereu cada dia a casa vostra.

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

El llibret "Dades del Medi Ambient a Catalunya" es publica des de l’any 1993 sense interrupcions. Les estadístiques i indicadors ambientals que conté s’actualitzen una vegada a l’any i, generalment, fan referència a l’any anterior al de la publicació, excepte les que presenten una major complexitat de càlcul o de recollida que solen actualitzar-se cada any i mig i, en aquest cas, el decalatge temporal és més llarg.

Article

El Concurs juvenil de curtmetratges Senat pel clima té per objecte fomentar la implicació dels joves creadors en la consecució dels objectius mediambientals de l'Agenda 2030.

Article
Publicació

La justícia climàtica des d’una perspectiva interseccional ens marca el camí que les polítiques públiques del canvi climàtic, les dels eixos de desigualtat i les “polítiques verdes” han de seguir per assegurar l’efectivitat de les seves accions. 

Butlletí