Bons vents per a l'eòlica catalana

La potència instal·lada va créixer gairebé un 23% el 2008
Redacció
09/02/2009

La potència eòlica instal·lada a Catalunya va créixer gairebé un 23% l'any passat, assolint els 420,44 MW. Segons dades de l'associació sectorial regional, EolicCat, enguany s'hi afegiran prop de 400 MW més, mentre que la llista de projectes eòlics amb autorització administrativa suma, inclosos els parcs en funcionament i en construcció,  1.500 MW.

A Catalunya hi ha actualment disset parcs en funcionament que produeixen 750 GWh l'any.

Enllaços: La eólica catalana comienza por fin a despegar (Energias Renovables) | EolicCat, l'Associació Eòlica de Catalunya

Array

Relacionats

Article

Les emissions només concerneixen diòxid de carboni, no inclosos altres gasos d’efecte hivernacle. No s’inclouen emissions de l’ús del sòl. Països ordenats per emissions de consum.

Article

Cada any el Catalan BMS permet calcular les tendències d'un major nombre de les espècies aparegudes a la xarxa. Amb les dades recollides aquest 2019, que correspon al 26è any de seguiment, ha estat possible calcular la tendència de 123 espècies del total de 188 aparegudes en algun moment en els diferents itineraris.

Article

El 55% de la població barcelonina opina que els conductors de vehicles no són respectuosos amb les bicicletes, mentres que el 67% opina que les persones ciclistes no són prou respectuoses amb els i les vianants.

Butlletí