Benefici econòmic per la municipalització del servei d’aigua a Sant Llorenç d'Hortons

12/02/2023 - 13:09

L’any 2021 Sant Llorenç d’Hortons va aconseguir un benefici superior als 8.000€ gràcies a la municipalització del servei d’aigua

Aquest benefici obtingut l’Ajuntament el destinarà a la xarxa de subministrament i d’abastiment de l’aigua per començar a executar algunes millores i actuacions de manteniment necessàries.

El passat 1 d’octubre de 2021 Sant Llorenç d’Hortons va fer efectiu el canvi a gestió pública del servei d’abastament d’aigua al municipi en favor del Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC) i de la seva empresa pública GIACSA (Gestió Integral d’Aigües de Catalunya). Fins llavors, la gestió del servei estava en mans de l’empresa SOREA, gestor privat del grup Agbar. 

I el pas a la gestió pública del servei d’aigua ja està donant els seus resultats. I és que a més de començar a revertir-se el dèficit històric que presentava aquest servei -sense necessitat d’incrementar les tarifes-, la municipalització de l’aigua va permetre a Sant Llorenç d’Hortons l’any 2021 assolir un benefici total de 8.176,13€.  

Ara, aquest benefici obtingut l’Ajuntament el destinarà a la xarxa de subministrament i d’abastiment de l’aigua per començar a executar algunes millores i actuacions de manteniment necessàries per tal de fer un primer pas en la millora del servei que es presta a tots els veïns i veïnes. 


 

Categories: 
Municipis: 
Alt PenedèsSant Llorenç d'Hortons

Relacionats

Article

El total de reusencs que beuen quotidianament aigua de l’aixeta és d’un 43,6%, el percentatge més elevat des que Aigües de Reus du a terme la seva enquesta anual de satisfacció dels usuaris.

Acte
22/09/2023 - 00:00
Sant Pere de Riudebitlles
Article

L'Ajuntament de Terrassa ha dut a terme una campanya informativa i de conscienciació sobre la sequera durant els mesos de juny i juliol

Butlletí