Benefici econòmic per la municipalització del servei d’aigua a Sant Llorenç d'Hortons

12/02/2023 - 13:09

L’any 2021 Sant Llorenç d’Hortons va aconseguir un benefici superior als 8.000€ gràcies a la municipalització del servei d’aigua

Aquest benefici obtingut l’Ajuntament el destinarà a la xarxa de subministrament i d’abastiment de l’aigua per començar a executar algunes millores i actuacions de manteniment necessàries.

El passat 1 d’octubre de 2021 Sant Llorenç d’Hortons va fer efectiu el canvi a gestió pública del servei d’abastament d’aigua al municipi en favor del Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC) i de la seva empresa pública GIACSA (Gestió Integral d’Aigües de Catalunya). Fins llavors, la gestió del servei estava en mans de l’empresa SOREA, gestor privat del grup Agbar. 

I el pas a la gestió pública del servei d’aigua ja està donant els seus resultats. I és que a més de començar a revertir-se el dèficit històric que presentava aquest servei -sense necessitat d’incrementar les tarifes-, la municipalització de l’aigua va permetre a Sant Llorenç d’Hortons l’any 2021 assolir un benefici total de 8.176,13€.  

Ara, aquest benefici obtingut l’Ajuntament el destinarà a la xarxa de subministrament i d’abastiment de l’aigua per començar a executar algunes millores i actuacions de manteniment necessàries per tal de fer un primer pas en la millora del servei que es presta a tots els veïns i veïnes. 


 

Categories: 
Municipis: 
Alt PenedèsSant Llorenç d'Hortons

Relacionats

Notícia

Donant continuïtat als treballs de seguiment i millora de la xarxa d'aigua del municipi que es realitzen de forma sostinguda, l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons ha contractat una empresa externa per fer una campanya de detecció de fuites a tota la xarxa d'aigua del municipi

Notícia

També treballaran la conscienciació sobre la sequera al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març.

Notícia

La Bisbal d’Empordà ha començat els tràmits necessaris per poder municipalitzar el servei de subministrament d’aigua al municipi.

Butlletí