Arenys de Mar posa en marxa la campanya 'Restar també Aporta!'

06/09/2018 - 08:16

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Mar  ha posat en marxa aquesta setmana la nova campanya de conscienciació 'Restar també Aporta!' que forma part del 'Moviment Aporta!' per a la reducció de residus i la millora de la recollida selectiva a la vila.

Si la primera part de la campanya ambiental va ser el 'Suma't al Moviment Aporta!' que fomenta la recollida selectiva i la millora de le gestió de residus, ara, sota l'eslògan de 'Restar també Aporta!', es vol fomentar la prevenció de residus i la reutilització de recursos. Està orientada, per tant, al pas previ a la separació de residus, i de posar en valor aquelles accions que podem portar a terme en el nostre dia a dia per prevenir la generació de residus.

Així s'explica en la carta que els vilatans estan rebent aquests dies a les seves llars i en la qual se'ls informa d'aquests gestos que podem incorporar fàcilment al nostre dia a dia i que també podeu consultar en aquest apartat específic del web municipal.

En aquest sentit, amb aquesta campanya també es dóna a conèixer una nova proposta totalment nova a Arenys de Mar: l'Aportallibres.

Es tracta d'una iniciativa d'intercanvi de llibres a través de diferents espais públics de la vila.

A través de cinc casetes construïdes per l'alumnat del PTT de fusteria del darrer curs, es podran agafar, intercanviar o deixar llibres de tota mena i que ara esperen nous lectors.

Les casetes s'han instal·lat a la plaça Mare Paula, Parc dels Països Catalans, Parc Fèlix Cucurull, Parc de Can Quintana i platja de la Picòrdia.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeArenys de Mar

Relacionats

Article

Mataró implanta una plataforma informàtica per millorar el seguiment del contracte de recollida de residus i neteja

Article

Recollir deixalles a la ciutat mentre es fa esport. És l'spogomi, una competició que ha arribat del Japó i ha aterrat aquest diumenge a Barcelona. Aquesta pràctica deu el nom a una fusió dels noms "sport", esport en anglès, i "gomihiroi", recollida de deixalles en japonès.

Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Butlletí